Arvonnan voittaja ja viimeinen kesäkuva-haaste

nimet%C3%B6n.jpg

Nyt on pallogrillin arvonta suoritettu, kiitokset Etolalle arvontapalkinnosta. Voittaja on Klaara!

Sieppaa1.jpg

 

 

 

Paljon Onnea, Sinulle lähtee keltainen grilli matkaan! Laitan sähköpostia tuota pikaa. Toivotaan että kesäkelit palaavat että pääsee kunnolla grillailemaan 🙂 Kiitokset kaikille osallistujille ja kiitokset kivoista viesteistänne 🙂 Pian alkaa muuten uusi arvonta, joten pysykäähän kuulolla! 

10-kuvaa kesään-haasteen viimeinen kuva on tässä. Hieman unohtui kesäkuun puolella ottaa kuva, joten räpsäisin kuvan tänä aamuna, vettä tulee ja sitä rataa, mutta ei anneta sen häiritä. Kunhan tulisi nyt niitä hellepäiviä tässä kuussa. Mukavaa heinäkuun alkua toivottelen kuvan myötä!

20.jpg

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *