Kevät kotiin- talviset tekstiilit kaappiin

1.jpg

Lauantaita! Täällä talon emäntä(!) on jo paremmassa kunnossa joten pakkohan se oli tarttua siivousrättiin ja siivota talo viikonloppu kuntoon 🙂 Mies kuitenkin auttoi ettei tarvinnut yksinään riehua. En tiedä mistä sain eniten apua niskakipuun ja -särkyyn, oliko se se akupunktio, jäinen papupussi niskassa (jep, kaikkea piti kokeilla), MSM-jauhe, inkivääri vai saunattomuus? Vai kaikki yhdessä?  No nyt on kuitenkin jo paljon parempana! Fysioterapeuttini aina neuvoo että saunaa pitäisi välttää jos on kovat hartia-ja niskasäryt. Tänään saan pitkästä aikaa mennä saunaan! Ihanaa. Lauantaisaunan jälkeen seuraillaan tietty myös Kingiä. Olen kuullut että joidenkin mielestä tylsä ohjelma mutta voi hitsi että mä tykkään 😀 Nauraa on saanut paljon enemmän kuin Putousta katsoessa.

2.jpg

Samalla kun siivosin, luovuin kaikista talvisista jutuista kuten taljoista, pörröisistä vilteistä ja tyynyistä. Kaikki kaappiin odottamaan seuraavaa syksyä. Kynttilät kuitenkin vielä jäi, niistä nautin niin kauan kuin mieli tekee ja ulkona on hämärää. Sohvapöydällä vaihtuukin kynttilänjalkakokoelmat tiuhaan tahtiin, nyt vuorossa marmoriset kupit. Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa sulle sekä mulle! Nautitaan täysin rinnoin tästä helmikuun viimeisestä viikonlopusta 🙂

 

6 kommenttia “Kevät kotiin- talviset tekstiilit kaappiin

 1. Mieli ja koti kaipailee jo kevään selkeyttä ja raikkautta :). Ihanaa viikonloppua! ♥

  1. Näin on ja minulle tulee aina keväällä olo että mitä vähemmän tavaraa sitä parempi 🙂 Olenkin myynyt tavaroita eteenpäin joita en tarvitse ja vienyt vaatteita kierrätykseen. Tulee niin hyvä mieli kun saa kaappeihinkin tilaa!<br />
   <br />
   Hyvää viikonlopun jatkoa &hearts;

 2. Tuo teidän ruskea senkki on kyllä ihana! Meiltä on kans lähtenyt kaikki talvinen pois. Nyt on niin kova hinku jo keväästä!

  1. Se on mun aarre! Just eilen kun siivosin niin lajittelin kaikki sisustuslehdet senkin sisään. <br />
   Ihana kevät, aina sitä odottaa joka vuosi yhtä innoissaan tulevaa kevättä ja kesää 🙂

 3. On se vaan eri hienoa, että kohta on kevät! &hearts; 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *