Tyhjä seinä

Illalla se iski. Puoli yhdeksän aikaan telkkaria katsellessa sanoin ääneen että otetaanko tuo vanha ikkuna pois keittiön seinältä? Siinä ei minuuttia kauempaa mennyt kun ikkuna oli irroitettu. Noh..homma ei jäänyt siihen. Pitihän se koko seinä vielä maalata kun seinämaali oli ikkunan kohdalta kellastunut ja en voinut jättää sitä sen näköiseksi. Mutta niinhän sitä sanotaan että parhaat ideat tulevat nukkumaan mentäessä (mulla joskus jopa uniin) ja malttamattomana ihmisenä maalasin seinän heti kun listavalkoista maalia sattui kaapissa olemaan. Ihan niinku sitä ei olis seuraavana päivänä voinut maalata ;D No kyllähän te naiset tiedätte.

DSC_3931%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3941%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Seinälle minulla on jo suunnitelma valmiina, heti kun ne vain saapuu postiin niin päästään asentelemaan 🙂 Ehkäpä jo seuraavassa postauksessa kuvia uudistuneesta seinästä. Jänskättää hieman sopiiko suunnittelemani jutut tuohon, mutta jos ei, niin niille on jo toinen hyvä paikka katsottuna. 

DSC_3920%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ajattelin muuten että olisi mukava laittaa arvontaa pystyyn, vaikka näin kevään kunniaksi ja sen että teitä Facebook- tykkääjiä on jo noin paljon, wau! Joten olkaahan kuulolla, arvonta starttaa toukokuun alussa. Nyt toivottelen mukavaa alkanutta viikkoa, jos jossain päin paistaa aurinko, niin laittaakaahan lämpöä tännekin! Iloa maanantaihin <3

Ps. Blogilista lopettaa toimintansa, joten jos seuraat sitä kautta blogiani niin klikkaahan itsesi esim. tykkääjäksi facebookiin tai Blogloviniin. Sitä kautta saat blogipostaukset luettavaksi samantien. Molemmat löytyvät oikeasta sivupalkista.

J / white & black - -

6 kommenttia “Tyhjä seinä

 1. Hih!☺<br />
  Ymmärrän hyvin!<br />
  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  1. Kyllä mä tiesin että te ymmärrätte 🙂 Mies kun ihmetteli illalla että eikö seinän vois maalata huomenna? :D<br />
   <br />
   Aurinkoista viikkoa sinnekin! Täällä paistaa jo heti aamusta aurinko, ihanaa.

 2. Heh, kuulostaa paljon hullummalta toisen tekemänä tuollaiset yhtäkkiset tempaukset, mutta ihan kuule itse harrastan samaa 😀 Ja onpas sitten tehty homma alta pois!<br />
  <br />
  Iloista viikkoa sinnekin &hearts; Meillä satanut räntää ja nyt vettä, mutta onpa sopiva päivä pyykinpesulle sun muulle toiminnalle.

  1. 😀 Kiva kuulla! Kun sen inspiksen saa niin pakko toteuttaa.. vaikka keskellä yötä! Kyllä siinä hieman ihmeteltiin että eikö tuota vois maalata huomenna :D<br />
   <br />
   Kiitos &hearts; Sinne myös! Täällä paistaa nyt aamusta aurinko, saa nähdä kun vapuksi luvattu lunta :O apua!

 3. Hih hah, yöllä on hyvää aikaa sisustaa ja tehdä remppaa! 😀

  1. Eikö! 😀 Miehet varmaan miettii että hulluja akkoja 😀 Ja minä ku oon vielä semmonen että kesken ei voi mitään jättää, jos se vaatii niin tehdään vaikka aamuun asti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *