Karun kaunista- Lapin maisemissa

DSC_6718%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6657%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6607%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6654%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6687%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7198%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7019%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6833%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6978%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6850%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Moikka moi! Olen ihan haltioissani noista kuvan kauniista maisemista. Palasimme juuri Lapin reissulta kotiin, monessa paikassa ehdimme käydä mm. Ranualla, Muoniossa, Äkäslompolossa, Napapiirillä ja Ylläksen vuoria ihastelemassa. Suunnitelmissa oli käyttää lapsia ainakin Ranuan eläinpuistossa ja viimeisenä päivänä suuntasimmekin sitten sinne ja yövyimme siellä. Kuvia tulossa myöhemmin kivasta paikasta. Mitään suunnitelmia emme etukäteen tehty, paitsi tuo eläinpuistossa käyminen. Santa Park oli matkan varrella joten poikkesimme sinnekin ja pääsimme samaan kuvaan Joulupukin kanssa 🙂 Itse Santa Park oli elämys lapsille ja meille aikuisillekin. Tosi hieno paikka! Sieltäkin voisin muutaman kuvan laittaa tänne blogiin myöhemmin.

Muistatteko kun viime postauksessa kirjoitin mitä minun toiveet oli Lapin reissulta. Kaikki toiveet toteutuivat. Näin niitä poroja (niitä oli paljon, kellot kaulassa kävelivät auton rinnalla ja niillä ei tosiaan ollut kiire mihinkään). Kauniita maisemia, koskia, puroja, vuoria, kelottuneita puita, lakkoja, suoalueita.. Joulupukin pajakylä oli myös kokemisen arvoinen paikka. Ihan tuli joulufiilis 🙂 vaikkei lunta ollutkaan. Lapissa oli rauhallinen tunnelma. Rovaniemestä ylöspäin ajelimme pitkän matkaa ettei tullut montaa autoa vastaan ja Äkäslompolosta lähti niin kapea tie pohjoiseen päin että kauhulla odotettiin jos isompi auto olisi tullut vastaan, mutta silläkään tiellä ei paljon liikennettä ollut. Ihmiset olivat ystävällisiä ja miehen kanssa juteltiinkin automatkalla miten kiireettömältä elämä siellä vaikutti. Postilaatikolla naapurit juttelivat keskenään ja ohikulkijoita moikattiin. Joka yöpymispaikassa saimme ihanaa palvelua. En voi kuin suositella Lappia kaikille <3 Ehdimme käydä myös pikaisesti Ruotsin puolella kun huomasimme sillan Ruotsin puolelle 🙂 Aurinko paistoi koko reissun ajan ja kotona oli kuulema taas vettä sadellut. Kotiin palatessa alkoikin heti sadepisarat piiskata auton tuulilasia ja meitä hymyilytti. Tiesi että kohta ollaan perillä kotona. 

Laitan myöhemmin kuvia lisää. Nyt pitkästä aikaa salille ja viikonlopun viettoon. Iloa viikonloppuusi!

 

 

 

 

 

 

4 kommenttia “Karun kaunista- Lapin maisemissa

  1. Mielettömän upeita kuvia ♥ Etenkin toi porokuva on aivan ihana!

    1. Kiitos &hearts; Porokuva onnistui hienosti, siinä ne tallustelee rauhallisesti eteenpäin 🙂 Minä turistina räpsin kuvia joka suunnalta auton ikkunasta 😀

  2. Ihania kuvia! Porokuva on suosikki 😀 Olisipa kiva päästä käymään tuolla!

    1. Kiitos Jenna! Suosittelen Lappia lämmöllä. Varsinkin lasten kanssa kannattaa käydä Joulupukin pajakylässä ja SantaParkissa, hienoja kohteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *