Näyttävä ENOn Multi Candle Pin

DSC_6203%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6211%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Oi oi! Viimein löysin ENOn kynttilänpidikkeen vierashuoneeseen. Samalla kun asensin kynttilöitä pidikkeeseen, huomasin että täytyy lisätä ostoslistalle pitkiä kynttilöitä, hetimiten. Mutta on tuo kiva noilla kolmellakin. Elokuu starttasi tänään, kesän viimeinen kuukausi. Elokuussa poltellaan paljon kynttilöitä ja nautitaan pimenevistä illoista. Sytytetään tunnelmavalot takapihan terassin kattoon. Sitä ennen kuitenkin vielä muutama lomareissu. Olen käyttänyt viime päivinä ahkerasti Google Mapsia ja etsinyt sieltä kivoja lomakohteita Lapista. Ranuan eläinpuistoon viemme lapset ja meille aikuisille olen etsinyt kauniita maisemakohteita. Vinkkaathan jos tiedät paikkoja joissa kannattaa ehdottomasti käydä Lapin reissulla. Kuten viime postauksessa totesin, olen käynyt Lapissa kauan aikaa sitten. Ihan Kilpisjärvelle tai Utsjoelle emme ole matkaamassa, mutta entä Saariselkä, Inarijärvi tai Enontekiö? Ylläs?

Kilometrejä tulee paljon mutta meillä on monta päivää aikaa ajella ja kiertää useampikin camping alue. Itse toivoisin reissulta kauniita, henkeäsalpaavia maisemia ja porojakin olisi kiva nähdä 🙂 Muuallakin kuin siellä eläinpuistossa 😀 Tähän sateiseen aamuun tarvitaan vielä lisää kuumaa kahvia ja taidanpa sytytellä vielä muutamat kynttilät. Näihin mietteisiin hyvää viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia “Näyttävä ENOn Multi Candle Pin

    1. No kiva jos niitä jo Ranuan seuduilla näkee, viiimeksi tainnut lapsena käydä sielläpäin ni ei oikein muista 🙂

  1. Tuo kynttelikkö on kyllä upea, varsinkin siinä vaiheessa kun kaikki kynttilät palavat. 🙂 Hyvää lomareissua teille!

    1. Joo pitää testata seitsemällä kynttilällä, varmasti kaunis! Kiitos Suffeliini ♥ täällä ollaan jo pohjoisessa ja tänään jatketaan matkaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *