Viikonloppuun mahtui kauneutta

DSC_7829%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7848%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7804%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7808%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7845%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7406%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7306%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7348%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Moi taas! Oli ihan pakko ikuistaa muutamat kuvat kivasta vietetystä viikonlopusta. Toivottavasti sielläkin oli lämmin ja hauska viikonloppu. Meidän viikonloppuun mahtui paljon aurinkoa, kauniita maisemia, luontopolkuja, pihasaunaa, paljua ja grillausta. Ja grillausta. Voiko grillaukseen kyllästyä? Ehei 🙂 Eikä kyllä paljuunkaan. Me ollaan tänä kesänä grillattu paljon! Niin avotulella kuin kaasugrillillä. Sellainen löytyy nyt takapihalta ja voi miten nopeaa se lämpenee. Aina ei jaksa avotulen hiillosta odotella ja silloin kaasugrilli on kyllä kätevä. Lauantai-iltana sitten istuimme betonirenkaan ympärillä ja nautimme nuotion tunnelmasta pilkkopimeässä. Aika ihanaa ja syksyistä. Alkuillan tarkeni havaianakset jalassa, mutta hämärtyessä piti hakea villasukat jalkaan. Ja kun lapset keksivät että aletaan piilosille niin arvatkaa vaan miten onnistui piiloon juokseminen edellä mainituilla 😀 Ei mikään loistava yhdistelmä.

Grillausherkuista nyytit on tämän kesän lemppareita ja niihin voi laittaa melkeinpä mitä vaan kaapista löytyy. Eilen nyytit sisälsivät uusia perunoita, sipulia, bataattia, herkkusieniä, paprikaa, hunajaa, pippuria, oliiviöljyä ja suolaa. Loput nyytit mitä jäi yli, lämmitimme vielä illalla nuotiossa ja maku vain parani. Myös kukkakaali sopii mainiosti nyytteihin. Ensi viikolle on luvattu jo syksyisempää säätä ja luulen että tässä viedään kesän viimeisiä grillauskelejä, joten ainakin ensi viikonloppuna vielä nautitaan herkut ulkona syöden 🙂 Voisi tehdä jonkun spesiaaliaterian ihan sen kunniaksi että saatiin kesä tänne meille!

Tänään on ollut rentoilupäivä. Aurinkotuolissa makoilua ja oleskelua. Kunnon lazy sunday 🙂 No maalasin mä pari lautaa puuliiterin kattoon ja siivosin leikkimökin, mutta muuten olen ottanut ihan iisisti. Voisinkin ottaa kuvia suunnittelemastani modernin mustasta puuliiteristä, siitä tuli hieno. 

Rentouttavaa illan jatkoa!

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *