Kilpipiilean pieniä pistokkaita

DSC_4478%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4466%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Yksi kevään merkki meidän kodissa on kun saa upottaa sormet multaan. Taimen alkuja, siemenpusseja sekä pistokkaita siellä täällä. Rentouttavaa puuhaa tuo sormien upottaminen multaan! Otin tuosta kilpipiileastani pistokkaita kun uutta lehteä pukkaa lisää koko ajan. Juurtuivat aika äkkiä ja nyt vain toivotaan että lähtevät hyvin kasvamaan. Kohta saan sitten ihailla useaa piileaa. Yksi kukista on tulossa rempattuun makuuhuoneeseen, laajennan vehreyttä myös ainoaan huoneseen missä ei tällä hetkellä ole yhtään viherkasvia. Tämä kukka on varmasti kaunis näky tummaa seinää vasten..

 

DSC_4460%20%E2%80%93%20kopio.jpg

On ollut niin upea ilma etten ole malttanut olla sisällä ollenkaan vaan aamuisin olen lähtenyt lenkkeilemään. Ihan mahtavat kestohanget joka puolella, olen kävellyt peltoja pitkin poikin ja nauttinut hiljaisuudesta sekä kevään äänistä. Vihdoin talvi on takanapäin ja nyt voi toden teolla alkaa odottamaan kesää <3 Lempivuodenaikaani. En malta odottaa että päästään rakentamaan uutta, isoa kasvihuonetta pihalle. Siitä otettiin seuraavan kesän projekti! Suunnitelmissa on tehdä kasvihuoneesta niin iso että sinne mahtuu myös pieni oleskelutila pöytineen ja tuoleineen. Aaa että. Nyt vain metsästämään käytettyjä ikkunoita lisää että saadaan paljon ikkunoita ympärille. Iloa viikkoosi!

white & black - -

8 kommenttia “Kilpipiilean pieniä pistokkaita

 1. Mä kävin juuri kukkakaupassa katsomassa kilpipiileoita ja olisin ostanut, jos ei olisi maksanut 28 euroa. 😀 Hauskan näköinen kukka, tahtoisin kyllä.

  1. Tää ei ollu ku 15 euroa. On kyllä kaunis kukka, tykkään noista lehtien pyöreydestä 🙂

  2. Oi, sillä hinnalla olisin jo ostanut! Täytyy katsella, jos täältä jostain löytyisi edullisemmin. 🙂

 2. Mikä näissä kilpipiileoissa maksaa noin paljon? Olen itsekin maksanut ihan riittävästi, mutta ovat nopeakasvuisia eli saa nopeasti pistokkaita.

  1. Moikka Riitta,<br />
   <br />
   Mietin samaa, kukka on kuitenkin aika pienehkö. Onneksi tuosta yhdestä piileasta saa monta kukkaa :)<br />
   <br />
   Omatkin pistokkaat näytti lähtevän hyvin kasvuun ?

  2. Jos asuisit J lähempänä, niin ruikuttaisin sulta pistokkaan. 😀

  3. Tiiäkkö ku meinasin jo kysyä aiemmin et laitanko postissa mut ei se taida selvitä hengissä ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *