Hyödynnä vanhat vyöt!

DSC_4834%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4836%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29%2

 

DSC_4815%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

 

Nahkavöistä saa helposti uudet vetimet kaappeihin tai vaikkapa tv-tasoon. Olen tuunannut aiemminkin tasoa laittamalla Dc-fixiä metallinvärisiin jalkoihin ja nyt lähti samanväriset vetimetkin, joiden tilalle laitoin nahkavyön palaset. 0,20 sentillä kirppikseltä löytämäni nahkavyö riitti molempiin laatikoihin, joten ei paha satsaus 😀 Käytin jo olemassa olevia reikiä ja lopputuloksesta tuli siisti. Poika oli sitä mieltä että laatikot on nyt helpompi aukaista ja pleikkarin pelit saa nopeammin esille. Ennen laatikoissa oli yksi pitkä kapea vedin mitä lapset eivät saaneet kunnolla auki.

Hei, katsokaapa tuota minun oliivipuuta! Se on edelleen hengissä ja hyvässä onkin 😉 Uusia lehtiä pukkaa päivittäin. Jospa sen toukokuun puolella saa laittaa hetkeksi ulkoilemaan. Näillä pakkasilla (öisin -10 C) ei uskalla nostaa puuta edes päivisin auringonpaisteeseen, niin kylmää ulkona on auringosta huolimatta.

Olen myynyt paljon ylimääräistä roinaa pois ja kyllä siitä tulee vaan niin hyvä mieli!! Turhat tavarat pois jaloista ja kaapeista. Just lähti sohvan rahi, kännykkä, tytön pyörä ja piensisustustavaroita uuteen kotiin. Seuraavaksi tyhjennän tuon vanhan talon. Siellä sitä roinaa riittää. Tai ei roinaa, vanhoja hyviä huonekaluja ja esineitä. Okei, ei sitä ihan päivässä tyhjennetä eikä varmaan viikossakaan, mutta aloitan ainakin. Monta huonekalua on sellaista mistä en raaski luopua, mutta suurimman osan laitan myyntiin. Minulla on haaveena että kun joskus saan pihalle oman pihasaunan pukuhuoneineen, niin hyödynnän säästämäni vanhat huonekalut siellä. Ehkäpä osan kannan kesällä valmistuvaan kasvihuoneeseen. Näytin muutes miehelle yhden kuvan miten isoa kasvihuonetta olen kaavaillut.. Heti kuulu ”Ai noin iso!” Pitäähän kasvihuonettakin vähän sisustaa vai mitä 😉

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *