Kolme kärpästä yhdellä iskulla

DSC_4891%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

 

DSC_4880%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4942%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4894%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4848%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

 

DSC_4873%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4932%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

Iloista uutta viikkoa! Sain niin järkeenkäyvän idean tuossa kuukausia sitten. Perheessämme on neljät synttärit alkuvuodesta ja kun joka kuukausi värkkää erilaista synttärikakkua teemoineen, niin välillä tulee tunne että voisi tässä joskus vähän helpommallakin päästä. Kun mies vaihtoi työpaikkaa, olen aika paljon lasten kanssa yksin. Ja kuvioihin on tullut myös lasten kaverisynttärit. Se tarkoittaisi sitä että kuudet synttärit järjestäisin peräkkäin. Kuulostaapa hurjalta näin kirjoitettuna 🙂 

Kun mies on paljon työmatkoilla, teen kaiken yksin ja tänä vuonna päätin ottaa taktiikan kolme kärpästä yhdellä iskulla käyttöön! Järjestin kolmet synttärit yhtenä päivänä ja kutsuimme kummit ja sukulaiset koolle. Aa että, kyllä tämä äiti kiittää. Kolme päivää siinä meni silti, vaikka mahdollisimman helpolla yritin päästä.

Ensimmäiseksi siivosin koko huushollin, seuraavana päivänä leivoin (tyttö oli reippaana apulaisena) ja kolmantena päivänä pidettiin itse juhlat. Nyt kun jälkikäteen mietin, taidan ottaa ihan jokavuotiseksi tavaksi. Suklaakakusta on tullut perheen suosikki, joten yhdellä kakulla mentiin nämä synttärit kun se kaikille kelpasi. Sama versio siitä nakukakusta isommassa koossa, jonka jaoin vähän aikaa sitten blogissaSuolaisella puolella oli tarjolla neljää erilaista pitsaa sekä kinkkupiirakkaa isot satsit. Vielä muutamat kaverisynttärit niin on synttärit taputeltu tälle vuodelle! Hyvä me ja mun mainiot oivallukset 🙂

 

white & black - -

2 kommenttia “Kolme kärpästä yhdellä iskulla

  1. Suurperheen lapsena en ole tainut koskaan saada "omia" synttärietä. Meillä oli suurinpiirtein yhdet juhlat keväällä ja toiset syksyllä 🙂

    1. Ihan ymmärrettävää suurperheessä että järjestetään yhteisiä synttäreitä. Vaikka meillä on näin pieni perhe niin aina ei jaksa touhuta synttäreiden kanssa. Mies tuossa jo ehdotti että haetaan kaupasta valmista, mutta minä jääränä taas leivoin kaikki alusta loppuun itse. Joskus vois höllätä :)<br />
      Ja lapset oli yhtä iloisia vaikka olikin yhteissynttärit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *