Omakotitalon piha

DSC_5624%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

leikkim%C3%B6kki%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5633%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5632%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5620%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5611%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5626%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Aina on joku projekti kesken taitaa olla jokaisen omakotitaloasujan motto. Ainakin meillä. Joka kesä meillä on jokin projekti meneillään, viime viikolla aloitimme kasvihuonetta. Toiseksi viimeisestä kuvasta näkyykin tämänhetkinen tilanne, hyvällä mallilla ollaan! Ehkäpä jo ensi viikolla pääsisin sisustamaan kasvihuonetta. Lattian materiaali on vielä vähän hakusessa laitammeko hiekan päälle laattoja vai teemmekö lattian kyllästetystä laudasta. Muuten projekti on edennyt suunnitelmien mukaan. Isoja ikkunoita tulee yhdeksän kappaletta kasvihuoneen seiniksi. Kattoa myös mietimme vielä että teemmekö valokatteesta vai tiilikuvioidusta pellistä. Seinät ovat melkein kauttaaltaan lasia joten vaikka katto olisikin peltiä, saa taimet kasvaakseen tarpeeksi valoa seinien kautta. Ostin ihanan bambupenkin Granitista kasvihuoneeseen, raaskinkohan viedäkään penkkiä ulos. Tällä hetkellä se majailee makkarissa sängyn päädyssä ja sopisi hyvin myös sinne.

Omakotitalon pihalla ei taatusti lopu hommat kesken eikä tarvitse miettiä tekemistä! Lauantaiaamu alkoi nurmikon leikkuulla ja trimmerin pörinällä. Sen jälkeen aloin nyppimään kivetykseltä rikkaruohoja. Niitä oli oikeesti niin paljon että mietin jo muuta vaihtoehtoa miten saan rikkaruohot pois kiviltä. Joskus olen saanut vinkin että kiehuvalla vedellä tai etikalla lähtevät, sitä taidan kokeilla seuraavaksi. Aivan älytön määrä tullut rikkakasveja viikon sisällä.

Eilen kävin nostattamassa vauvakuumetta entisestään kun näin tulevan kummityttömme ensi kertaa <3 Voi miten suloinen pieni kaksiviikkoinen! Olisin voinut nuuskutella vauvaa vaikka kuinka kauan. En enää muistanutkaan miten pieniä meidänkin lapset ovat olleet. 62 cm vaatteet näyttivät niin mineiltä ostaessani vauvalle tuliaisia ja nehän oli vielä isot prinsessalle. Vauvakuume on jatkunut siitä asti kun synnytin kuopukseni eikä eilinen vierailu sitä yhtään vähentänyt, lisäsi vaan <3

Mutta nyt menoksi! Grilliherkut kaupassa kutsuu sekä palju odottaa pulahtajiaan. Tekee niin mieli suomalaisia uusia perunoita että pussillinen täytyy hakea grilliherkkujen lisäksi. Vielä kun saisi suomalaisia mansikoita, nam nam. Viettäkäähän tekin mukava päivä!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *