Kotijuhannus

DSC_5659%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5646%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5639%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5653%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5663%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Juhannussuunnitelmia ei tälle vuodelle tehty, päätettiin olla ihan kotosalla juhannus. Vietetään rentoa keskikesän juhlaa kotona appivanhempien ja miehen siskon perheen kanssa. Lapset toivoivat paljon erilaisia ulkopelejä joten mölkky, tikanheitto ja tarkkuusammunta ilmakiväärillä on illan suunnitelmissa. Eilen miehet jo harjoittelivat tuota jälkimmäistä, saa nähdä miten meidän naisten käy, osutaanko edes tauluun 😀 Eilen paljuteltiin monta tuntia ja voi mikä ihana koivuntuoksu valtasi koko tilan kun aukaisimme saunamökin oven. Appivanhemmat olivat koristelleet koivun oksilla pöydät ja ukki oli tehnyt saunavastan lauteille. Kyllä kelpasi olla! Nautimme illan päätteeksi vielä herkullista juhannusruokaa kesäkeittiössä. Metsästä tuodut pitkät koivut kruunasivat pihan, perinteeksi muodostunut koivujen hakureissu metsästä on jokavuotinen tapa jonka myös lapset muistavat ja haluavat olla mukana valitsemassa koivut pihaan.

Tänään ajattelimme käydä juhannusajelulla (tätäkin voi kutsua jo melkein perinteeksi). Aurinko paistaa ja lämpömittari näyttää yli +20 C joten meren äärelle suunnataan tämänvuotinen reissu! Lapset halusivat myös kesäkioskilla `myydä` jäätelöä joten kutsuttiin naapurit jätskille. Isi rakensi pari viikkoa sitten kesäkioskin kierrätystavarasta joka on ollut suosittu lasten keskuudessa. Naapurin lapsille on tarjottu jo monet jätskit luukusta 🙂 Voisin blogiinkin ottaa kuvan siitä joku päivä. Nyt jatkan juhannuksen viettoa ja toivotan teille kaikille oikein leppoisaa ja iloista juhannusta! Nautitaan.

white & black - -

2 kommenttia “Kotijuhannus

  1. Kuulostaa aivan ihanalta!Mekin vietämme kotijuhannuksen(aina),rakkaalla pihallamme,täällä kaikki mitä tarvitsemme.Hyvää juhannusta!

    1. Kiitos Nanna, oli rento ja kiva juhannus kotona! Ihanaa kun ei tarvitse lähteä kauemmas viettämään juhannusta vaan kotoa löytyy kaikki ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *