Kesähuone ja kasvihuone?

Suunnittelen parhaillaan kasvihuoneen sisustusta. Tai mies oli sitä mieltä että siitä tulee kesähuone, jota voi käyttää myöhälle syksyyn kun hankkii pienen terassinlämmittimen sisälle. Kasvihuoneen rakentaminen tyssäsi pari viikkoa sitten kun päätimme lähteä extempore reissuun ja sillä tiellä ollaan edelleen. Eilen tultiin käymään pikaisesti kotona ja ylihuomenna lähdetään taas. Mietimme että käytämmekö lomailun kotona pihan ja kasvihuoneen parissa touhuamiseen vai lähdemmekö koko perheellä matkalle? Jälkimmäinen vei voiton tällä kertaa 🙂 Eikä kaduta yhtään sillä täällä on kuulema satanut vettä melkein joka päivä eikä aurinko ole näyttäytynyt kuin harva se päivä. Meidän lomailupäivinä olemme saaneet nauttia lämmöstä sekä auringosta. Viikonlopuna tuli mittariin 1000km ja kieltämättä tuntui niskassa ja jaloissa seuraavana päivänä! Tiesi istuneensa monta tuntia. Seuraavaksi lähdemme mökkeilemään ja kalastamaan appivanhempien kanssa tuttavien mökille.

Mutta siitä kasvihuoneesta.. Se siitä piti tulla, mutta nyt kun mies ehdotti tuota `kesähuonetta` niin en enää tiedä mikä on suunnitelma! Mietin että jos teen kompromissin ja laitan toiselle puolen istutusaltaat ja toiselle puolen tehdään ns. kesähuone, jossa voi istua iltaa pitkälle syksyyn. Penkkiä, pöytää, valoa ja kasveja. Tätä täytyy vielä pohtia ja suunnitella, joka tapauksessa tänä kesänä en ehdi enää istuttaa sinne mitään. Näin myöhään istutuksista ei taatusti saa yhtään satoa. Onneksi mulla on tuo minikasvihuone, jossa on pari tomaattia ja kurkun tainta. Penkin jo löysinkin kasvihuoneeseen Granitista, tämä kuvassa oleva.

DSC_6120%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6128%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6113%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

Pyykkikone on pyörinyt siitä asti kun tulimme kotiin ja pyykinkuivausteline päätti hajota just nyt. Korit on täynnä pestävää, joten ei kai se auta kun lähteä uutta ostamaan. Ulos ei voi pyykkejä viedä kuivumaan kun sataa taas vettä. Mutta jotain positiivista siinäkin, eipähän tarvii kenenkään kastella kukkia kun olemme poissa kotoa. Äitini on käynyt ruokkimassa kisua ja pitänyt siitä huolen kun olemme olleet matkoilla. Kunhan saan puhtaat ja kuivat pyykit koneesta, pääsemme taas uuteen reissuun. Onhan tämä matkustaminen kotimaassa kivaa näin kesällä! Oletteko te matkailleet lomalla? Missäpäin? Mukavaa illan jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *