Heinäkuun yllättävän hämyinen hetki

DSC_6279%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6314%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6294%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6307%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6318%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

Rauhallista sunnuntai-iltaa! Ikkunasta vilkaisee ulos niin voisi kuvitella jo syksyn alkaneen. Heinäkuu?! Pitkittyneet rankkasateet, raekuurot, kylmä tuuli sekä lehtipuista tippuneet muutamat lehdet säikäyttivät sen verran että pelkäsin kesän jo loppuvan. En ole vielä valmis vastaanottamaan syksyn kylmiä ilmoja. Haluan nauttia loppukesästä ja toivon että ensi viikolla saisimme viimeiset helteet, joita on paljon hehkutettu sääennusteissa. Surkeiden kelien vuoksi harkitsin jo hetken ulkomaille muuttoa, mutta eihän täältä mihinkään voisi lähteä <3 Ei edes helteiden perässä. Rakkaasta maalaismaisemasta, omasta kodista. Neljä vuodenaikaa on rikkaus, silti toivoisi kesän Suomessa jatkuvan pidempään.

Kaivoin villasukat esiin maximekon kaveriksi, laitoin muutamat kynttilät palamaan ja tällä hetkellä nautin hämyisestä tunnelmasta. Illalla vielä lämpöiseen saunaan niin tarkenee näillä vesikeleillä. Pionit ovat pihalla kauneimmillaan, napsin muutaman oksan maljakkoon ennen kuin sateet vievät isot kukat mennessään. Nyt olemme pari päivää kotosalla niin saan nauttia kimpusta. Ensimmäistä kertaa kukkivat vaaleanpunaiset pionit, Sarah Bernhardt taisi olla lajikkeen nimi jos en nyt ihan väärin muista. Yksi lempikukka, ihan vain pari kukkaa riittää yhteen maljakkoon ja kimppu on tarpeeksi nätti. Ruudun toisella puolen muita kynttilöiden esiin kaivajia heinäkuussa? 🙂

2 kommenttia “Heinäkuun yllättävän hämyinen hetki

  1. Ihania fiiliskuvia. ❤ Mietin just yhtenä iltana mökillä miten pimeät illat jo ovat…!

    1. Kiitos Heidi! Aivan syksyn tuntua ilmassa vaikken millään haluaisi kesän loppuvan. Toivotaan että saisimme elokuussa vielä lämpöä ja aurinkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *