Tunnelmavaloja pimeneviin iltoihin

Moikkamoi! Blogini ilme on muuttunut CASAn uudistuksen myötä yksinkertaisemmaksi ja selkeämmäksi. Uutta blogipohjaa tässä parhaillaan opettelen, saa nähdä miten tämä eka postaus onnistuu. Olen tällä hetkellä reissun päällä, kunhan kotiudun niin pääsen muokkaamaan sivuja lisää ja tallennan some-kanavat ymt. sivuille. Nyt täytyy jo sanoa että tykkään uudistuneista sivuista, pientä hienosäätöä vielä vaativat.

Tunnelmavalojen määrää olen pikkuhiljaa lisännyt eri puolille kotia. Tekemäni pallovalot roikkuvat vuodesta toiseen vierashuoneen seinällä, mutta nyt laitoin valotkin päälle. Kynttilöillä ja takkatulen lämmöllä on tunnelmoitu yksi jos toinenkin ilta jo heinäkuun puolella. Elokuussa taitaa olla ihan jokapäiväistä tuo kynttilöillä tunnelmointi. Oletteko huomanneet miten hämärää iltaisin on? Toissailtana jätin yövalon päälle lapsille kun ei meinannut enää kymmenen jälkeen nähdä mitään ilman valoa.

Nyt iltapalalle ja hotellin pehmeisiin lakanoihin nukkumaan. Ihana herätä aamulla valmiiseen aamupalapöytään. Luxusta äipälle! Ihanaa huomista viikonloppua <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *