Sinulle on postia!

 

 

 

Sain ohiajavilta hymyileviä katseita kun yksi ilta työnsin postilaatikon multaa täyteen ja aloin istutuspuuhiin. Kyllä siinä vähän itseäkin nauratti, miehestä puhumattakaan. Meillä oli yksi ylimääräiseksi jäänyt postilaatikko ja kun naapuri irroitti omansa niin pitihän siihen aukon tilalle jotain keksiä. Maalasin mattamustalla sprayllä ensin laatikon. Maahumala on kasvanut älyttömästi siitä kun humalan istutin. Minusta kaunis näky ja tuo postinjakajallekin varmasti iloa!

Syksyllä voi hyödyntää asetelmissa metsän antimia ja talveksi istuttaa vaikka kanervat postilaatikkoon. Aluksi oli tarkoitus tehdä tämä leikkimökin oven eteen, mutta tuossa se oli niin hauska että saa jäädä siihen. Ja onhan tuo paljon kivempi kuin pelkkä tyhjä kohta postilaatikon vieressä.

Mutta nyt kalastuspuuhiin! Meillä mies innostui uudesta sähköperämoottorista niin paljon että ollaan joka ainut ilta oltu kalassa. Siinä itsekin rentoutuu kun ei tarvitse pörinää kuunnella vaan saa keskittyä täysin maisemien katseluun ja kalastamiseen, ilman isoja ääniä. Kätevä vekotin. Tykkään kovasti kalastaa ja tunnit vierähtävät nopsaan eteenpäin kun pääsen veneeseen. Kohta taas lähdetään kunhan saadaan lapset mummulaan siksi aikaa. Mukavaa iltaa!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *