Kylpyhuoneen freesaus

Moikka moi! Kylpyhuoneessa on tapahtunut pieni mutta minulle iso ja raikastava muutos. Valkolakatut kattopaneelit ovat odottaneet maalausta ja Eskarolta saadun inspiraation myötä aloin hommiin. Eikä siinä mennyt montaa tuntia kauempaa kun katto oli maalattu. Hyvä minä! Omaan silmään muutos on iso ja sen huomaa heti astuessa kylpyhuoneen puolelle. Tila on valoisampi ja raikkaampi.

Puhdistin ensin katon ja sitten maalasin yhden kerroksen Eskarolta saadulla Oikea Paneelimaalilla. Vesiohenteinen maali, jolla voit maalata uudet tai jo aikaisemmin maalatut tai lakatut seinä- ja kattopaneelit. Puolihimmeällä maalilla on peittävä ja erinomainen tartuntakyky joka ehkäisee myös oksakohtien läpilyöntiä. Katon kuivuttua maalasin paneelit vielä toiseen kertaan.

 

Maali oli helppo levittää siveltimellä, en edes suojannut lattialaattoja millään. Maali on sen verran paksua eikä mitään lirua joten pysyi hyvin siveltimessä eikä roiskeita tullut. Erinomainen tuote tähän käyttötarkoitukseen. Katon sävy riiteli ennen valkoisten seinälaattojen kanssa ja nyt seinät, lattia ja katto ovat sävy sävyyn mustavalkoista.  Yleisilme on rauhallisempi, eron huomaa hyvin ennen ja jälkeen kuvista. Kattolistat maalasin myös paneelimaalilla, nekin olivat valkolakatut.

Saunan lämmittämisen lomassa innostuin hieman sisustamaan kylpyhuonettamme. Lämmin, aito puunsävy tuo pehmeyttä mustavalkoiseen tilaan. Tuo bambupenkki oli alunperin tarkoitus laittaa kasvihuoneeseen, mutta nyt se päätyi tänne. Pyyhkeitä, kauniita pulloja ja pellolta haettuja vehnän oksia käytin somistamiseen. Saunassakin on kivempi käydä kun kylpyhuone on valmis.

 

 

Pienillä jutuilla saa heti freesimmän näköiseksi tilan ja kyllä maali tekee ihmeitä kun haluaa uutta ilmettä. Olen luopunut tapeteista kokonaan, vierashuoneen valokuvatapettia lukuunottamatta. Maalilla on niin helppo tehdä muutoksia ja voi maalata useaan kertaan jos väriin kyllästyy.

Kouluviikko takana ja opiskeluiden aloittamisen myötä nämä perjantait tuntuvat oikeasti perjantailta! Niin huippua aloittaa viikonlopun vietto raskaan kouluviikon jälkeen ja rentoutua kuunnellen musiikkia oleskelu-/kasvihuoneessa. Teille toivotan mahtavaa perjantaita ja mukavaa venetsialaisviikonloppua <3

Yhteistyössä Eskaro

2 kommenttia “Kylpyhuoneen freesaus

  1. Hyvä lopputulos! Innostuin itsekin. Meillä on puun värinen paneeli ja nyt kyllä maalaan valkoiseksi. Kuinka paljon maalia sinulla meni?

    1. Kiitoksia! Mielessä on ollut kauan paneelien maalaus ja vihdoin otin itseäni niskasta kiinni 🙂 Pienillä muutoksilla sitä saa tilan näyttämään valoisammalta ja raikkaammalta.
      Katto on n.6 neliötä. 2,7 litran maalipurkista jäi yli puolet kun kahteen kertaan maalasin eli tosi riittoisaa.

      Maalausintoa! Kun homman saa vain aloitettua niin lopputulos kyllä varmasti palkitsee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *