Takapihamme

Eniten tulee vietettyä aikaa omalla takapihalla, jonne ilta-aurinkokin paistaa. Tänä syksynä kaadetaan loputkin korkeat puut pihalta pois niin saadaan nauttia valosta hitusen kauemmin. Puut ovat varjostaneet varsinkin iltaisin terassia, joten saavat lähteä vihdoin ja viimein polttopuiksi! Vaikka etupiha on viihtyisä, koko perheen löytää silti aina takapihalta.

Itselle viihtyisin paikka on tällä hetkellä uusi kasvihuone, jossa saatan istua iltamyöhään musiikkia kuunnellen ja asioita miettien. Kasvihuone, niin kutsuttu oleskeluhuone sai viikonloppuna valot sisälle ja voi vitsit että tuli upean näköinen! Laitan tännekin kuvia kasvihuoneen tunnelmasta loppuviikosta.

 

 

 

 

 

Hieman haikealta tuntuu kohta laittaa kesäkukat pois ja siivota terassikalusteet varastoon. En olisi vielä halunnut luopua kesästä, synkkä syksy ei houkuttele yhtään. Arkiaamut ovat täysin erilaiset kuin ennen. Olen aloittanut parin vuoden opiskelut toisessa kaupungissa. Ihan extempore juttu jonka itse asiassa päätin vasta edellisenä päivänä kun koulu alkoi. Arki on muuttunut lapsillakin kun pitää osata itse lähteä kouluun ja tulla koulusta. Kyllä siinä on puhelin pirissyt puolin ja toisin! Ihanan reippaita koululaisia mulla on ja silloin kun isi on kotona niin ei tarvitse kantaa huolta miten osaavat lähteä kouluun oikeaan aikaan.

Jos syksystä (neljänneksi kivoin vuodenaika mun mielestä edelleen) pitää etsiä positiivisia asioita niin parasta on ehdottomasti alkaneet opiskelut. Sitä haluaa oppia uutta asiaa mahdollisimman paljon ja korvat höröllä istun tunneilla. Näin aikuisena on hieman huvittavaa katsoa takapenkeillä nukkuvia nuoria joita ei opiskelut ehkä kiinnosta yhtä paljon, samalla kun itse nököttää ensimmäisessä rivissä. Myönnän kyllä että olin itse just samanlainen tuossa iässä. Olen niin innoissani koulusta että tein yhden tehtävänkin melkein valmiiksi, jonka aikaraja olisi ollut vasta ensi keväänä. Ensimmäinen tenttikin oli tällä viikolla ja läpi meni. Toivotaan vielä pitkään valoisia aamuja ettei tarvitsisi pimeässä ajaa. Sateiset, pimeät kelit ovat niitä ärsyttävimpiä kelejä mitä tiedän tien päällä. Tulevaan ammattiini liittyy kiinalainen sananlasku joka alkaa sanoilla;  Jos haluat olla ikuisesti onnellinen niin.. Arvaatko mikä minusta tulee isona? 🙂

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *