Hyvää uutta vuotta 2018!

Vuoden viimeistä päivää vietetään täällä kotosalla, vielä on monta tuntia jäljellä vuoden vaihtumiseen.  Me avattiin just äsken kuoharipullo ulkona. Onhan tuo jo monta vuotta odotellut kaapissa tätä päivää. Tänään juhlitaan vuoden vaihtumista paljuillen ja saunoen. Sen verran kylmä tuuli että saa laittaa pipon päähän paljuun. Raketeista en välitä mutta lapset halusivat raketteja, joten isi kävi ostamassa paketillisen niin saadaan illalla ampua. Täällä korvessa ei paljoa naapurien raketteja näe, joten iso ilo lapsille oma rakettipaketti.  Kuoharin seurana meillä on lohimoussella täytettyjä ruisnappeja, erilaisia salaatteja sekä nakkeja. Perinteistä uuden vuoden naposteltavaa 🙂 Lapsille limua, sipsiä ja muita herkkuja joita valitsivat kaupasta.

Tämä vuosi on ollut huippuvuosi niinkuin edellisetkin. Tässä kun miettii menneitä vuosia niin tuntuu aika uskomattomalta että ensi vuonna white & black blogini täyttää jo 8 vuotta! Blogini on melkein samanikäinen kuin meidän pieni poika. Muistan kun aloitin blogini vuonna 2010, vuosi siitä kun saimme tämän talon valmiiksi, olimme menneet naimisiin ja pienimmäinen konttasi ja jokelteli olohuoneen lattialla. Kiitollinen olen niin monesta hetkestä mitä tässä kodissa olemme saaneet viettää ja katsoa pienten rakkaiden kasvua ja kehitystä. Blogistakin on tullut tärkeä näiden monien vuosien aikana ja niin kauan kuin ideoita ja kirjoittamista riittää, niin blogi jatkaa samaa tahtia.  Toivotan oikein huippua uutta vuotta 2018 just sulle ja kiitän teitä kaikkia tästä vuodesta! Pitäkää kivaa. Nähdään pian <3

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *