Päivät sekaisin

Uusi vuosi alkoi hieman nihkeämmissä merkeissä. Kunnon influenssan iski päälle ja se käy näköjään koko perheen läpi. Onneksi ehdimme käymään kylpylässä ennen sairastumista, kiva pikkuretki arjen keskellä ennen koulujen alkua. Oli mulla taka-ajatuksena se että tyttö oppisi uimaan kun varasin kylpyläloman. Isovanhempien kanssa käy usein uimahallissa harjoittelemassa, mutta tiedän että hän on yhtä arka vedessä mitä minä olin pienenä. En tiedä mistä tuo veden pelko tulee, mutta just samaa pelkoa mitä itsellänikin oli tuossa iässä. Olen koittanut rohkaista häntä, mutta yrityksistä huolimatta ei uskalla olla ilman kellukkeita vedessä. Tarrasi tuolla kylpylässä niin lujaa kiinni minuun että meinasin itsekin hukkua kun kannattelin molempia pinnalla ?

Äsken tätä kirjoittaessa piti kännykästä tarkistaa mikä päivä nyt on. Päivistä niin sekaisin kun monta päivää maannut sohvalla elokuvia katsellen ja nukkunut vähän väliä pieniä pätkiä. Päivät ja yöt aivan sekaisin, aamulla heräsin neljän aikaan eikä tullut uni enää, joten aloin pyykkäämään heti aamusta 🙂 Koti jaksettiin eilen riisua jouluisista esineistä ja kannettiin kuusi ulos. Kaksi viikkoa ehti kuusi olla sisällä ja hyvinvoivalta näytti edelleen, mutta oli jo aika luopua siitä. Pihalle jätin jouluvaloja vielä palamaan. Ei ihan kaikkea kerralla pois. Nyt kun pääsisi vielä nauttimaan ihanista ulkoilukeleistä ja näistä lumikinoksien upeuksista, kunhan tästä toivutaan. Innolla odotan myös mitä vuosi 2018 tuo tullessaan. Isi sai juuri tiedon että lähtee toiselle puolen Suomea töihin, joten aika jänniä aikoja luvassa meille kaikille! Rentouttavaa lauantai-iltaa ja loppiaista 🙂 Minä otan nuo mun pikkumurut kainaloon ja aletaan katsomaan Netflixistä joku perheleffa.

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *