Parasta tunnelmalliset illat

Heippahei ihanat! Toivottavasti on kiva perjantaifiilis päällä? Minä istun koneen ääressä villasukat jalassa, viltti lämmittämässä olkapäillä. Tottuukohan näihin parinkymmenen pakkasasteisiin tänä talvena ollenkaan? Takkapuita ja kynttilöitä on sytytelty kiitettävästi koko tammikuun ajan. Piti hommata lisää puita liiteriin kun puut alkoivat vähenemään semmosta tahtia että liiterin lattia tuli jo näkyviin. Tunnelmasta ei olla ainakaan tingitty, kynttilöiden ja takkatulen äärellä ollaan rentouduttu joka ilta tässä kuussa. Parasta talvessa on ihan ehdottomasti tunnelmalliset illat ja nuo lumikinokset tuolla ulkona. Ajatukset on kuitenkin silti jo vähän keväässä. Tulppaanikausikin on alkanut eikä tässä torpassa ole nähty vielä yhtäkään värikästä tulppaanikimppua! Asia täytyy korjata heti seuraavalla kauppareissulla.

Vierashuoneen seinät saivat valkoista maalia ylleen viime viikonloppuna. Nopeasti oli seinät sudittu kun vaan ryhty hommiin. Minä teippasin listat piiloon ja irroitin pistorasiat, mies tuli perässä ja maalasi seinät kahteen kertaan. Olen aivan ihastunut tuohon huoneeseen nyt kun siellä on kaikki seinät puhtaanvalkoiset paitsi tuo kuvassa näkyvä betonitapetilla tapetoitu päätyseinä. Siihenkin olen edelleen ihan kympillä ihastunut! Tuo sopivasti rouheutta tänne huoneeseen.

Otin nyt vasta esille kaappiin unohtuneen Multi Candle Pin-kynttilänjalan. Kauneimpia kynttilänjalkoja mitä omistan ja olin unohtanut koko kynttilänjalan kaappiin. Kruunukynttilöitä onkin mennyt iso kasa, yhdessä illassa kun polttaa neljää, viittä kynttilää loppuun asti. Kynttilänjämistä pitäis oikeesti tehdä uusia kynttilöitä, mulla on kassillinen erivärisiä jämäpaloja varastossa.

Perjantaifiiliksissä täällä jo ollaan ja kunhan tyttö pääsee koulusta niin suuntaamme kaupunkiin parturiin. Vain me tytöt, kahdestaan. Kiva välillä näinkin! Pojat kun tykkäävät puuhailla autotallissa niin pitäähän meillekin olla jotain mielenkiintoista tekemistä, eikö! Parturin jälkeen taidan napata lennosta sen tulppaanikimpun mukaan ja ajaa kotiin leipomaan jotain huomisille vieraille. Illalla ois suunnitelmissa lämmittää pihasauna ja paistaa nuotiomakkarat saunan päätteeksi. Mukava ja rento ilta tiedossa. Tätä minä kaipaan kouluviikon jälkeen. Mukavaa perjantaita teillekin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *