Piha talvella

Muita jotka ihastelevat tätä vuodenaikaa? Voisi tuijottaa vaikka kuinka kauan noita lumisia puita ja kimaltelevia lumikinoksia? Huurteisia ikkunoita jouluvaloineen. Kasvihuoneella palaa jouluvalot vielä pitkään, sieltä ei ole kiire sammuttaa valoja vaan saavat olla niin kauan kuin ulkona on pimeää ja hämärää. Piha näyttää satumaisen kauniilta heti aamusta.

Bongasitko muuten kuvista kissan? Tuo meidän vanhus tulee aina mukana minne menenkin. Pomppii lumikinosten päällä ja jahtaa lintuja, ei uskoisi kissaa 15 vuotiaaksi niin ketteräliikkeinen kaveri on kyseessä. Pakkasilla kisu ei viihdy ulkona kuin korkeintaan puoli tuntia kerralla. Muutaman kerran olen unohtanut reppanan ulos pidemmäksi aikaa kuin puoli tuntia, niin silloin takaoven matalan ikkunan taakse ilmestyy kaksi heiluvaa korvaa ja kuuluu äänekästä naukumista. Toinen seisoo siellä takajaloilla ja haluaa sisälle lämpimään ❤

Vitsit miten ihanaa oli aamulla käydä pienellä happihyppelyllä sairastamisen jälkeen. Tekis mieli lähteä pidemmällekin kävelylle, mutta sitä ennen täytyy parannella itsensä täysin kuntoon. Näihin kuviin ja tunnelmiin mukavaa viikonloppua, pysykäähän terveinä!

 

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *