Keittiössä iltahämärässä

keittiössä

Keittiössä iltahämärän aikaan.. Jotain hyvää pitää näistäkin plussakelipäivistä ja räntäsateista keksiä 😉 Hämärät illat ja kynttilänvalo. Tai no tuolla ei nyt kynttilöitä ollut mutta valoa kylläkin. Kaihtimet voi sulkea ja laittaa musiikin soimaan, niin ei kuule rännistä tippuvia vesipisaroita tai katolta ryminällä alastulevia suvilumipaakkuja. Naureskelin aamulla yksikseni tuolla ulkona kun yritin rämpiä autolle, miten sää voikin muuttua näin radikaalisti yhtäkkiä. Hetki sitten oli -30 pakkasta ja nyt +3 C!!  En kerennyt edes suksia kaivaa varastosta esille, kerkesittekö te? Tässäkö se talvi oli? Mää haluan pilkille ja hiihtämään!

Piristystähän tähän piti keksiä joten kuvassa näkyvä pöytä ei näytä enää yhtä siistiltä, aloitettiin nimittäin tytön kanssa ystävänpäiväaskartelut. Tuotokset näette myöhemmin tällä viikolla. Jos muuten haluatte tehdä ihania kylpypommeja lahjaksi jollekin ystävänpäiväksi niin täältä näet ohjeen niihin https://whiteandblack.casablogit.fi/2016/09/15/diy-kookossydamet/ Näitä tehdään varmasti meillä lisää niin lahjaksi kuin omaankin käyttöön. Kestävät mielestäni todella kauan hyvinä, olen käyttänyt vuosi sitten tehtyjä kylpysydämiä eikä ne ole menneet miksikään lasipurkissa. Pieni itsensä hemmotteluhetki! Siitä puheen ollen tänään pääsinkin hierojalle joten hemmottelut on jo ohitse tältä päivää 😉 Hierojalle manasin siinä pöydällä maatessani että miksi sitä pitääkin välillä unohtaa itsensä hyvinvointi. Pitäisi useammin käydä hieronnassa, paljon useammin kuin kerran vuodessa. Ennen tosin kävin kerran kuukaudessa, mutta nyt opiskeluiden myötä se on jäänyt, harmi. Jos muuten ihmettelette onko meillä aina noin suloisia kukkakimppuja pöydillä niin ei ole 🙂 Mulla oli synttärit ja sain kolme ihanaa kimppua, jotka on piristänyt aina kun katse osuu niihin. Punaiset ruusut sain perheeltä <3 Ja sen hieronnankin sain lahjana, kiitos äiti!

Tekisi mieli jatkaa tuota viherseinää lisää tuonne sivummalle, mutta sitten varjostin sais kyllä lähteä edestä pois. Viherkasvi-innostus nostaa taas päätään ja kun tässä on koulun puolesta niihin enemmän tutustunut niin pakko kai se on hankkia muutama lisää. Mehikasvin ostin tänään Lidlistä, olivat puoleen hintaan. Kivannäköisiä olikin. Ajattelin testata tätä Miian vinkkiä, jossa oli kauniisti laitettu viherkasveja lasipurkkeihin. Uskoisin että mehikasvi saattaisi viihtyä tällaisessa pohjasta umpinaisessa purkissa. Silloin tällöin sumuttaisi vettä multaan. Testiin menee 🙂 Kivaa iltaa kaikille!

 

 

 

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *