Sisustusmuutoksia ja kerrotut tulppaanit

Moi moi alkavaan viikonloppuun! Kerrotut tulppaanit ihastuttavat kauneudellaan eteisaulan pöydällä. Yleensä tulee ostettua tavallisia tulppaaneja, jotka ovat jostain syystä nyt retkahtaneet pian oston jälkeen. En tiedä ovatko jo vanhoja kauppoihin tullessaan vai missä vika. Tiesin että nämä ovat tuoreita, koska itse keräsin ne maanantaina. Näyttää kuin niitä olisi parisenkymmentä kukkien auettua, vaikka oikeasti maljakossa on vain kymmenen tulppaania. Mahtuivat juuri ja juuri tuohon lasiseen maljakkoon, olisin hyvin voinut vaikka jakaa kimpun ja laittaa ne kahteen eri maljakkoon. Ihan tämän hetken lempparikukkia mielestäni ja näistä on iloa vielä tulevaan viikonloppuunkin.

sisustus

Sisustusmuutoksia tulee tehtyä kodissa usein, ihan kuukausittain. Huonekaluja ja pienesineiden paikkoja vaihtamalla saa hetkessä freshimmän ilmeen aikaan eikä aina ole pakko ostaa uutta. Nykyään harkitsen aika tarkkaan kaupassa mitä ostan ja kysyn itseltäni tarvitsenko tätä oikeasti? Kuvassa näkyvän peilinkin kohdalla kysyin saman kysymyksen. En kuitenkaan voinut vastustaa, kun löysin sen niin edullisesti ja kotonakin oli paikka sille valmiina. Reilun vitosen peiliksi aika nätti. Sopii täydellisesti tuohon seinän pätkälle, joka on kaivannut jotain ja nyt se on siinä.

Sisustuksesta vielä sen verran että yksi harkittu shoppailukohde on tiedossa, mutta en tiedä mistä sellaisen löydän. Olen selannut useat kivijalkamyymälät ja nettikaupat läpi. Nimittäin toinen matto olkkariin. Valkoinen 2 x 3 metrinen matto näyttää niin likaiselta talven jäljiltä. Muutamat kahvitahratkin siitä löytyy. Hyvä puoli matossa on kuitenkin se, että sen saa käännettyä. Molemmat puolet ovat nyt pesun tarpeessa. Kesää odotellessa. Helppo ratkaisuhan olisi ostaa tummempi matto. Tummaa mattoa en kuitenkaan halua, koska meidän lattia on aika tumma. Mahdolliset tahrat eivät heti pistäisi silmään tummassa matossa, mutta etsin silti vaaleampaa. Mistähän voisi löytää vaalean ison maton?

Koti olisi pientä viikonloppusiivousta vailla. Viikonlopun aloittaa hyvillä mielin, kun koti on siisti ja kimppu kukkia pöydällä. Ajateltiin lasten kanssa paistaa ulkona nuotiomakkaraa illemmalla. Sää näyttää hyvältä, aurinko paistaa ja pakkasasteita on vain pari. Hiihtolomaviikolle varattiin juuri junaliput Leville, melkein koko viikko Lapin maisemissa <3 Odotan niin kovasti tulevaa reissua, en muista milloin viimeksi olemme käyneet Lapissa talvella. Lasten kanssa emme koskaan, joten siitä on ainakin yhdeksän vuotta aikaa. Varmasti elämys meille kaikille. Onko teillä hiihtolomasuunnitelmia, reissussa vai kotosalla? Iloista viikonloppua ja hiihtolomaa sitä viettäville!

2 kommenttia “Sisustusmuutoksia ja kerrotut tulppaanit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *