Rennot kesäjuhlat

Harvoin saan järjestää kesällä juhlia. Koko porukan synttärit kun juhlitaan jo alkuvuodesta. Tänään katoin pöydän ja järjestin rennot kesäjuhlat tytölle kavereineen. Väriä ei kattauksesta puuttunut, löysin nimittäin pirtsakkaan keltaisen pöydän varastosta. Olen saanut pöydän aikoinaan kummitädiltäni, johon kuului myös neljä pinnatuolia. Aloitin yhtä tuolia kerran hiomaan, mutta homma jäi kesken huomattuani miten paksusti keltaista maalia tuolissa oli.

Tänäkään päivänä en tiedä mihin pinnatuolit katosivat, mutta pöydästä pidän lujaa kiinni. Oikea aarre! Ja värikin miellyttää nykyään paljon enemmän kuin silloin nuorena tyttönä. Harmittaisi jos olisin ehtinyt sen hiomaan ja maalaamaan.

Kedon kukat rennosti maljakossa kruunasi kattauksen. Joku sentään vielä kukkii, kun toukokuussa tuntui kukkivan niin kukat, pensaat kuin puut. Kirsikka- ja omenapuu puhkesivat hetkessä pihalla kukkaan. Ei ole toista samanlaista toukokuuta nähty ❤

Tigerista löysin eurolla servetit, jätskikupit ja lautaset. Ihan paras paikka, jos etsii edullisia, värikkäitä kertakäyttötarvikkeita pöytään. Kesäjuhliin kuuluu meillä aina myös leikkimielisiä kilpailuja, tänään oli tarkkuusheittoa, tikkakisaa ja tietovisaa. Sääkin oli mitä parhain, aurinko paistaa vieläkin. Seuraavat juhlat onkin tiedossa heinäkuussa, saimme kutsun pari päivää sitten triplakuuskymppisille. Odotan juhlia jo kovasti, tiedän etukäteen miten huiput juhlat niistä on tulossa. Rennot juhlat, ulkona nekin. Jokin kiva kesämekko päälle ja lämmintä vaatetta illaksi. Ja seura mitä parhainta, ihania ihmisiä.

Äiti on tämän päivän jälkeen hieman poikki ja väsynyt, puolikuntoisena kun järjestin tytöille juhlat. Lupaukseni pidin, vaikka aamulla vielä tuntui että olisin voinut jäädä vaan sänkyyn makaamaan. Särki niin kovasti paikkoja. Tytön ilme päivän jälkeen oli näkemisen arvoinen, viis omista säryistä ja kivuista. Onnellisuus paistoi rakkaan kasvoilta. Vieläkin tytsy hymyilee, kun kurkkaan ikkunasta tuonne trampoliinille päin. Mukavaa huomista viikonlopun aloitusta!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *