Erilainen juhannus

Pitkään meillä on ollut samat juhannusperinteet. Siivouksen ja saunan pesun jälkeen haetaan juhannusvasta vastapestyille lauteille ja koivut kodin edustalle. Grillataan yhdessä ystävien kanssa ja paljuillaan vaikka keskellä päivää, silloin kun mieli tekee. Tänä vuonna on erilainen juhannus. Siivoukset ja saunan pesun jätin välistä kun sairastuin. Ja ruokashoppailut ruuhkan keskellä. Niitä ei kyllä ollutkaan yhtään ikävä! Sitä kun viikon yöt valvoo kipujen kanssa niin päivällä ei jaksa mitään ylimääräistä. Ruoan laittaa lapsille ja that`s it.

Onneksi tuo mies tuli eilen kotiin viikon työreissulta, niin ei tarvitse yksin huushollia pitää pystyssä. En kehtaa kaikkea kaataa hänenkään niskaan rankan työviikon jälkeen, joten tämä jussi mennään rennolla otteella ilman juhannussiivouksia ja muita häslinkejä. Pitää toivoa että sää olisi aurinkoinen ja lämmin, vaikka ihan muuta on ennustettu tulevalle viikonlopulle. Voidaan olla sään salliessa ulkona eikä pölyt sisällä pistä silmään ?

Juhannusruoat olen minä aina hommannut jääkaappiin, (piiitkä pitkä lista kaupassa mukana) mutta tänään nekin oli haettu mun puolesta. Niin iloiseksi tulin kun kurkkasin jääkaappiin. Oli herkkuruokia kaappi pullollaan ja minulle tuotu valkkaripullo ja erilaisia juustoja kaappiin. Juhannus tulee aivan taatusti jokaiseen kotiin, oli sitten koti siisti tai ei, sauna pestynä tai vasta lauteilla. Olen opetellut kovasti tässä lähiaikoina olemaan stressaamatta asioista, joihin ei itse voi/jaksa vaikuttaa ja hyvän yrityksen kautta voisin antaa itselleni pisteet 7/10. Kuten huomaatte vielä on harjoiteltavaa jonkin verran ? Nyt toivotan teille oikein leppoisaa ja stressitöntä juhannusta viimeisen kuvan kera ❤ Meidän pikkukananen haluaa myös toivottaa hyvät jussit!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *