DIY Tarjotin-DIY Tray

DIY tarjotin syntyi jämäpaloista mitä jäi yli penkistä. Tarjottimeen porattiin reiät molempiin päihin ja kiinnitettiin köyden pätkät käsien pidikkeiksi. Teimme kaksi tarjotinta kun tyttö halusi omaan käyttöön toisen. Minusta näistä tuli kauniit ja uniikit. Ihan hyvin voisi viedä esim. mökille tuliaisiksi. Tarjolle voi laittaa pieniin lautasiin tai kuppeihin tarjottavat. Menee hyvin juustotarjottimenakin. Meillä oli tuoreita mansikoita ja keksiä kupeissa tarjolla.

Kesän ensimmäinen mansikkakakku hävisi lautaselta alle puolessa tunnissa, oli kuulema niin hyvää! Tuoreita luomumansikoita ei vaan voi vastustaa, koko perheen herkkua. Mansikkakakku koristeltiin vielä syötävillä orvokeilla. Pussitin yhden ison pakastelokerikon täyteen mansikoita talvea varten. Lapset olivat innokkaina mukana auttamassa, popsivat sitä mukaa mansikoita suuhunsa kun saivat mansikat putsattua. Ei montaa marjaa ehtinyt pussiin asti 🙂

Tultiin eilen mökille, täältä aamuauringon paisteesta kirjoittelen teille tätä postausta. Lämmin päivä on tulossa, yhtä lämmin kuin eilenkin. Kiitollinen saa olla kun on näin ihania ystäviä, joiden mökillä saamme vierailla.

Seuraavaksi suuntaamme kotiin ja viikonlopun synttärijuhlien jälkeen lähdemme ensi viikolla asuntoautolla jonnekin päin, ehkäpä sinne Turun saaristoon. Innolla odotamme reissua, kilometrejä tulee paljon, mutta uudet maisemat palkitsevat pitkän ajomatkan päätteeksi. Tai enhän se minä ole ratin takana, saan vaan istua kyydissä ja keskittyä maisemiin. Niin ja vilkutuksiin ? Asuntoautolla kun olimme liikenteessä, niin käsi nousi jokaisesta vastaantulevasta asuntoautosta. Sitten vasta hoksattiin että sehän on tapana moikata vastaantulevia ja minähän myös moikkasin kaikkia! Näiden maisemakuvien kera toivotan teille leppoisaa loppuviikkoa!

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *