Itse tehty kranssi oveen

Itse tehty kranssi ulko-oveen syntyy nopeasti ja vaivattomasti valmiista styrox-pohjasta. Yleensä teen itse kranssipohjankin esimerkiksi pajusta, mutta nyt kiedoin sammaleen rautalangalla suoraan styrox-renkaaseen. Sammaleen päälle laitoin mustikan varpuja ja juolukan oksia. Ihanat ruskan sävyt lehdissä. Taisitte huomata nuo mun apulaisetkin taas kuvissa 🙂 Nykyään ei kuvia saa räpsittyä ilman että jonkun nokka ei olis kuvassa. Sitä mukaa kun sain sammalta kiinnitettyä kranssiin, tuli joku ja napsi ne suuhunsa. Mustikat lähti myös varvuista kävelemään.

Sieniä haetaan joka toinen päivä tytön kanssa. Aina sama reitti tehdään tuohon meidän talon viereiseen metsään. Hän on oppinut tunnistamaan hyvin sienet mitä kerätään. Punikkitateista saatiin herkullinen ruoka eilen. Lapset tykkää älyttömästi sienistä ja ainakin kerran viikossa tehdään sienistä ruokaa. Viimeksi kokeilimme sienipizzaa. Sekin maistui kaikille. Ollaan just ajelemassa mökille yhdeksi yöksi. Luvattiin vesisadetta, mutta täällähän paistaakin aurinko tunnin ajomatkan jälkeen. Mutka vielä kaupan kautta ja sitten mökille rentoutumaan ja auringonlaskua odottelemaan. Hyvää viikonloppua teille!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *