Olohuoneen sisustus- trendikäs pyöreä peili

olohuone

Olohuoneen sisustuksesta kuvia tähän sateiseen päivään ❤ Normaalisti täällä palaisi jo kynttilät pöydällä ja takassa roihuaisi tuli. Kohtapuoliin lähden kuitenkin ulos reippailemaan, joten tunnelmoidaan vasta lenkkireissun jälkeen. Hain puut takan viereen valmiiksi, niin saan laittaa tulet heti kun tulen tuolta sateisesta viimasta kotiin.

Olohuoneen sisustus on pysynyt tällaisenaan jo jonkin aikaa. Tuo takana oleva (kukka)penkki on uusimpia huonekaluja, mutta muuten ollaan pysytty samoissa huonekaluissa. Hain pyöreää peiliä (väh. 60cm halk.) ison nojatuolin taakse ja mies sen bongasi mulle Kärkkäiseltä. Hintaa oli alle 25€, joten aika edullinen ostos. Kiitos vain bongaajalle 😘 Monissa paikoissa olen nähnyt pyöreitä peilejä, taitaa olla jopa tämän hetken trendi sisustuksessa. Ensimmäinen pyöreä peili tuli meille keittiöön, yksi löytyy eteisestä ja nyt uusin olohuoneesta. Miehen tekemä penkki on asettunut olohuoneeseen kukkapenkiksi. Tykkään laittaa viherkasvit mieluummin yhteen paikkaan ryhmäksi kuin että kasveja olisi yksi siellä täällä. Kukkapenkin päällä on kilpipiilea, rönsylilja, takana piilossa miniorkidea joka ei tällä hetkellä kuki ja mustassa maljakossa eukalyptus-tekokasvi. Samaa ryhmiin asettelua olen suosinut myös keittiön puolella. Kaikki kasvit ovat viherseinällä vierekkäin. Viherkasvivillitys ei taida hetkeen laantua, ainakaan tässä talossa!

Kohta fiilistellään takan äärellä suosikkiohjelmien parissa, mutta sitä ennen lenkki kutsuu. Ai niin, sohvaryhmä terassilta pitää myös muistaa kantaa varastoon, pehmusteet onkin jo kuivumassa kylpyhuoneessa. Saan ne sieltä suoraan varastoon. Kasvihuoneen sisustuksesta en kuitenkaan vielä luovu, vaikka lokakuun puolella mennään jo. Iltaa istutaan vielä monet kerrat lämmittimen alla. Mukavaa päivää ja syksyistä lokakuuta sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *