Keveyttä keittiöön- Valaisin

keittiö

Aurinkoista perjantaita! Osalla koululaisista on syysloma pian ohitse ja osalla se vasta alkaa. Siivouksessa ja laukkujen pakkaamisessa on mennyt minun aurinkoinen arkiaamu. Lapset kun kotiutuvat koulusta, lähdemme syyslomareissuun. Isi tulee suoraan töistä meidän majapaikkaan kun saa viikon työt päätökseen. Nähdään sitten paikan päällä! Oi että olen odottanut tätä lomaa. Ensi viikolla on kiva tulla takaisin kotiin kun puhdas koti odottaa. En koskaan lähde reissuun niin että jätän talon siivoamatta, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin tulla sotkuiseen kotiin. Pitkän ajomatkan jälkeen ei oikein tuo siivoaminen inspiroi ensimmäisenä, ei sitten yhtään 😀

Viime Ikean käynniltä tarttui mukaan tuo lasikupu keittiön ruokailupöydän päälle. Läpinäkyvä kupu tuo keveyttä keittiöön ja viherkasviseinä tulee paremmin esiin. Kuvista taas huomaa miten paljon viherkasvit ovat seinällä laajentuneet! Kiiltoliisukat kasvavat niin nopsaa tahtia että joudun niitä kohta saksimaan. Yhden pikkumiinuksen annan valaisimelle, nimittäin pölyjen pyyhintä 😀 Pölyt näkyy liiankin hyvin kun valot on päällä, saa olla viikottain pyyhkimässä valaisimesta pölyhiukkasia. Valaisuteho on huomattavasti parempi lasin ansiosta, kun vertaa entiseen, siihen kookkaaseen valkoiseen valaisimeen. Tuolla se on jemmassa varastossa, jos joskus haluan sen isomman valaisimen takaisin pöydän päälle.

Kanojen ja tipujen häkit odottavat vielä siivoojaa, joten mentävä on. Sen jälkeen lähdetään ajelemaan Itä-Suomea kohti. Muutamat viimeiset pakkaukset vielä ja kaikki on ready. Toivotan teille oikein ihanaa viikonloppua, nautitaan tästä syksyisen raikkaasta säästä <3 Mä ainakin ammennan itseeni paljon lisäenergiaa tuolta ulkoa, mikään ei ole ihanampaa kuin urheilla syksyisessä säässä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *