Olohuoneen uusi järjestys- Vaihtelu virkistää

Seesteistä sunnuntaita! Tänään kuvia olohuoneen muutoksesta. Olohuoneen järjestys on vaihtunut viimeksi kun toinen sohva/nojatuoli tuli taloon, elikkäs siitä on reilusti yli vuosi aikaa. Torstaina vapaapäivän kunniaksi pistin hihat heilumaan ja siivosin koko talon kun sain lapset ensin laitettua kouluun. Samalla sain inspiksen vaihtaa olohuoneen järjestystä. Tulipahan joka nurkka ja listan päällinen puunattua kunnolla. Hetkeen en olekaan siivonnut näin hyvin. Ensimmäinen taljakin löysi sohvalle. Säilyisipä koti näin siistinä ja puhtaana joulun yli. Toiveajattelua, toiveajattelua 😀

olohuone

olohuone

olohuone

Sohva siirtyi siis ikkunan eteen ja televisio sohvan paikalle. Eniten mietitytti miten saan muut huonekalut laitettua järkevästi. Säädettävä nojatuoli vie sen verran tilaa, että sille pitää olla nurkasta sopiva tila. Lopulta ratkaisin asian niin, että lipasto meni ison nojatuolin paikalle ja nojatuoli takan viereen. Lipaston vierellä oleva avokadopuu (tuo vinoon kasvanut puu) on kasvanut älyttömästi kesän aikana. Kasvihuoneessa se viihtyi paremmin kuin hyvin. Vaihdoin mullat siihen kun toin takaisin sisälle, toivotaan että pysyy hengissä pitkän talven yli.

Tästä lämmön ääreltä teille kirjoittelen, leivinuunissa on kolmatta tuntia tulet. Paisti laitetaan illaksi uuniin, viimeinen poropaisti otettiin pakkasesta sulamaan ja tuolla se marinadissa odottelee uuniin pääsyä. Punaviiniä, öljyä ja mausteita hieroin lihan pintaan. Olikin hyvä idea laittaa nojatuoli takan vierelle, lämpö hehkuu ihanasti tänne asti. Kuusellekin löytyy oma paikkansa uuden järjestyksen myötä, kunhan joulukuu koittaa ❤ Eiköhän tällä järjestyksellä mennä ainakin kevääseen asti. Itsenäisyyspäivänä muistaakseni tuotiin kuusi sisään viime vuonna. Sama suunnitelma olis tälle vuodelle, saa nauttia kuusen tuoksusta pidempään.

Kun lapset tulivat torstaina kahden jälkeen koulusta, tyttö huudahti samantien ’Voi äiti miten kivan järjestyksen oot tehny, täällä on niin nättiä ja avaraa!’ Tuli niin hyvä mieli kun olin aamusta asti ahertanut kodin parissa. Meillä vanhin sai vasta oman huoneen ja siellä järjestys on vaihtunut tiuhaa tahtia lähes viikottain. Ei puutu mielikuvitusta tältä tytöltä, välillä on sen verran erikoisia ratkaisuja kun huudetaan ovelta ihailemaan uutta järjestystä. Mukava vaan, kun siivoaa ja järjestää omaa huonettaan ❤ Ei siinä aikuisten apua tarvita. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *