Aula/eteinen- Kun ovesta astuu sisään

eteinen/aula

Hej på dej! Kiire, tuo ei niin kiva sana painaa päälle. Painin tällä hetkellä opiskelujen, työharjoittelun ja tehtävien parissa. Samalla yritän pitää kotiasiat kondiksessa; ruoanteko, siivousta, lasten läksyt, kuskaamiset ja eläimien hoidot. Huokaisen taas kerran helpotuksesta kun mies palaa lauantaina työreissultaan kotiin ❤ Arki kulkee niin paljon paremmin kun meitä on täällä kaksi aikuista huolehtimassa meidän arjesta ja kodista. Arjesta pitäisi osata nauttia, mutta kyllä se vaan niin on, että viikonloppuja minä odotan kuin kuuta nousevaa tämän kiireen keskellä aina silloin kun mies on reissussa 😀 Silloin osaa arjestakin nauttia kun kaikki on täällä kotona. Parastahan se on kun koko perhe on koossa, ei tarvitse ikävöidä eikä ole kiire minnekään ❤ Tänään blogissa kuvia aulasta/eteisestä. Viime kerrasta on aikaa, kun olen aulaa kuvaillut. Kun ovesta astuu sisään, näkymä on tämä. Ihan kivalta näyttää näinkin olohuoneen uuden järjestyksen myötä tästäkin kulmasta katsottuna.

aulaeteinen

Tumma raameihin laittamani opetusjuliste aulan seinällä ja katossa oleva maalaamani pallovalaisin tuo tilaan kaipaamaani kontrastia muuten vaaleaan tilaan. Mustaahan pitää olla aina pieni ripaus joka tilassa, kun meidän kodista on kyse 😉 Mattoa meillä ei aulassa ole ollenkaan, helpompi kulkea ja availla ovia kun matot eivät ole edessä. Aula on myös sen verran pitkä ja kapea, että mikä tahansa matto ei sinne käy.

Se pieni eteinen, jonka seinät maalasin mustaksi ja sisustin tilan mustavalkoiseksi jää siis tänne minun taakse kuvaa katsottaessa. Sieltä tullaan ulkoa sisään ja eteisen jälkeen avautuu tämä näkymä.

Nyt ovi kävi ja viimeinenkin lapsi tuli parhaan kaverinsa kanssa koulusta kotiin. Ruokaa ja läksyjen tarkistusta luvassa siis seuraavaksi. Jotain kivaa tekemistä voitas keksiä illaksi! Ehkäpä laitan pullataikinan kohoamaan kun ostin tarvikkeetkin valmiiksi. Tänään en aio tehdä enää yhtään tehtävää tai laskua vaan otan loppuillan rennosti. Vaikka voisilmäpullien pyörittelyn merkeissä. Se olis saunailtakin niin kuin joka ilta meillä. Mukavaa loppuviikkoa, ajatella ensi viikolla enää kuukausi jouluun! Täällä odototetaan joulun tunnelmaa, lunta ja joulupukkia melkein yhtä paljon kuin tulevaa lauantaita 😀 t. reissuleski

3 kommenttia “Aula/eteinen- Kun ovesta astuu sisään

  1. Onpa kaunista!Kivan näköistä olisi sekin,jos laittaisit vanhan senkin sohvan viereen päätyseinälle,jotrn näkyisi suoraan eteiseen.Ja penkin ehkä muualle?Nyt kalusteet menee seinänvieriä,eikä oikein näy.Kaunista toki näinkin!:)

    1. Kiitos Nanna, kiva kuulla ❤ Omaankin silmään senkki+pyöreä peili sopisi paremmin tuonne vastakkaiselle seinälle eteisestä päin katsottuna. Mutta sitten kun taas olohuoneesta päin katsoo niin ne eivät sovi sohvan viereen, silloin olohuone näyttää pitkulaiselta ja kalusteet menevät vieri vieressä 🙂 Voisin vielä kokeilla olisiko ihan hassunnäköinen tuo senkki sohvan vieressä. Ainakin näkymä eteisestä olisi kauniimpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *