DIY-Söpö possu sammaleesta

Söpö possu sammaleesta. Hih, siinäpä mun perjantai-illan rentoutumispuuhat ? Näin niinku koulutehtävien vastapainoksi. Esikoinen on yökylässä kaverillaan ja kuopukselle tuli tänne meille kaveri yökylään, joten minä aloin tilaisuuden tullen vääntämään kanaverkosta possua. Ensin tein pojille iltapalaa ja lämmitin saunan. Possusta tuli niin söpö että teki mieli jättää se sisälle lämpimään. Sammal ei vaan kauaa pysy sisätiloissa hyvänä, joten suihkuttelin possun vedellä ja vein ulos terassille. Siitä tuli muuten melko pullea.

possu

possu

possu

Sammalpossuun tarvitset ainoastaan kanaverkkoa, rautalankaa, katkaisupihdit ja sammalta. Ensin muotoillaan kanaverkosta pää ja vartalo possulle. Erikseen muotoilin kanaverkosta neljä jalkaa, korvat ja saparon, jotka kiinnitin rautalangalla kiinni. Sen jälkeen kiedoin sammaleen paloja verkon ympärille ja kiristin tiukkaan rautalangalla. Rautalankaa kierretään ympäri niin kauan että possun muodot tulevat esiin. Tähän päällystämiseen käytin vihreää rautalankaa. Reilu tunti tässä meni kaiken kaikkiaan. Kanaverkkoa on varastossa lisää, joten ajattelin vielä jonkun hahmon tehdä possun kaveriksi. Miten ois sellanen penkillä istuva tonttu? Tai no kanakin meille sopis ? Vois olla aika söppänä sekin.

No mutta mitäs tykkäät possusta, ottaisitko pikkupossun omalle pihalle/parvekkeellesi?

6 kommenttia “DIY-Söpö possu sammaleesta

  1. Aivan ihana! ❤️ Niin kiva idea tämäkin, olet kyllä tosi taitava tuunaaja! ?

  2. Sammalesta voi näemmä askarrella. Tarvitaan kanaverkkoa ja rautalankaa. Mulla on pussissa kuivaa sammalta.

    1. Hei Kirsi,
      Sammaleesta olen askarrellut monenlaista. Possuja, sammalpalloja, kokedamoja ymt. Kannattaa kastella sammal ensin niin on parempi käsitellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *