Ihana yllätys -Joulupuu ja joulusiivous


Eilen odotti ihana yllätys palatessani koulusta kotiin väsyneenä viiden aikoihin. Huomasin heti pihaan ajaessani että joulukynttelikkö on keittiön ikkunassa ja tytön huoneen ikkunaan oli askarreltu paperitähtiä… Mummon auto oli myös pihassa. Astuin ovesta sisään ja näin puusta tehdyn joulupuun! Tyttö oli taiteillut autotallissa jämäpaloista joulupuun ja koristellut sen palloilla. Idean oli saanut kuulema kuvastosta, jossa oli valmiita erikokoisista laudoista tehtyjä joulupuita myytävänä. Aivan ihana ajatus ❤ mun kekseliäs pieni.

joulupuu

Eikö olekin suloinen joulupuu? Yllätykset eivät siihen loppuneet. Täällä oli koko kotiin tehty joulusiivous ja koristeltu koti jouluiseksi!! Tonttuja siellä täällä, joulutähdet ikkunoissa, kanelitangot ja anikset ripoteltu pöydälle. Olin niin hämmästynyt, että jäin hetkeksi eteiseen suu auki toljottamaan. Ilme vaihtui hymyyn ja silmäkulmat alkoivat kostumaan. Halasin mun rakasta tyttöä ja annoin mummollekin halin. Mulla on oikeesti maailman reippain 10-vuotias ❤ En osaa edes sanoin kuvailla miten uskomattoman onnekas olen. Osasi kyllä yllättää äidin totaalisesti. Lähdin aamulla seitsemän aikoihin ajelemaan kouluun ja tyttö oli jo silloin laittanut hihat heilumaan ? Oli isiltään (isi lähti työreissuun) eilen kysynyt millä pesuaineella lattiat pestään ja minkä verran ainetta laitetaan ämpäriin. Sekä oli pyytänyt isiä nostamaan joulukoristeet valmiiksi yläkaapista alas. Koulun jälkeen oli jatkanut siivousta ja mummo oli tullut töiden jälkeen avuksi. Suurimman osan tuo reipas kymmenvuotias oli ehtinyt jo siivota, kun mummo saapui avuksi. Jouluiset lakanat mummo oli ehtinyt vaihtamaan sekä puistellut matot. Kaiken muun tyttö oli tehnyt yksin. Suvi Teräsniskan joululaulut (mun lemppari) soivat Youtubesta taustalla, kun aukaisin oven. Paras yllätys ikinä ❤ Ihana oli tulla jouluiseen kotiin. Joulun tunnelmaa olen tässä hartaasti odottanut, että milloin se iskee. Sitä tunnetta kun fiilistelet tulevaa joulua glögimuki kädessä joululauluja kuunnellen. Nyt ei tarvitse enää odotella, tässä kodissa alkoi joulun odotus än yy tee nyt.

Iloista päivän jatkoa ja joulun odotusta! Täältä voit käydä kurkkaamassa joulukategorian alta aiemmat joulupostaukset.

4 kommenttia “Ihana yllätys -Joulupuu ja joulusiivous

  1. Olipa kiva ylläri! Fiksu tyttö, (ja mummokin) ei voi muuta sanoa!

    1. Sain viestiä kouluun, että kotona odottaa yllätys. Ajattelin että omat huoneet on siivottu, mutta olikin kunnon ylläri ? Kiitos Heidi, kerron tytölle ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *