Kodin suosikit jouluun ja joululahjaideoita!

joulusuosikit

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Heipä hei perjantaihin. Vettä sataa taivaan täydeltä muttei anneta sen haitata tätä perjantaifiilistä. Takassa ritisee tuli, palju lämpenee naapurissa ja peli-ilta lasten kanssa alkaa heti saunan jälkeen. Mikäs sen mukavampaa! Kokosin postaukseen sisustuksellisia juttuja, joista voi saada ideoita joululahjoihin. Itse ostin tänään jo osan joululahjoista ja voi vitsit että tulikin hyvä mieli kun sain hankittua ne mitä olin ajatellutkin <3 Kerrankin olin ajoissa liikenteessä. Joskus on tullut kierreltyä vielä aatonaattona kauppoja hiki otsalla. Sen jälkeen päätin ettei koskaan enää. Muutama muukin oli silloin näköjään jättänyt hankinnat viime tinkaan. Lahjat hommaan tästä lähin ajoissa.

Pussilakanasetti on tarpeellinen lahja varmasti jokaiseen kotiin. Setti on pestyä ekologista puuvillaperkaalia. Puuvillaperkaali kudotaan erittäin ohuista, kammatuista langoista, jolloin pinnasta tulee sileä, viileä sekä vastustamattoman pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten. Pesty materiaali antaa perkaalille päivitetyn ja rennon ilmeen. Koristekynttilä, jossa tuoksuu Mokara-orkidea, valkoinen lilja ja riippusammal kuulostaa niin hyvältä yhdistelmältä, että jopa minäkin voisin tuota tuoksutella vaikken muuten välitä tuoksukynttilöistä. Kampapuuvillaiset Lexington-froteepyyhkeet ovat miellyttävän pehmeitä ja imukykyisiä. Pyyhkeet pehmenevät ajan myötä ja tuntuvat ihanan ylellisiltä. Tämä setti yhdessä saippuapullon kanssa on oiva lahjaidea!

puuvillaperkaali

Sovitusnukesta, joka meiltä löytyy makuuhuoneesta, on tullut silloin tällöin kysymyksiä mistä olen sen hankkinut. Elloksella on kolmessa eri värissä samankaltaista sovitusnukkea nyt saatavilla.

Marimekon Urna-lasimaljakko on Carina Seth-Anderssonin käsialaa ja valmistettu suupuhaltamalla. Tähän sopisi kaunis kimppu punaisia tulppaaneita tai joku muu jouluinen asetelma. Saippuapullon sisältö on uutettu tuoreesta sitruunaruohosta ja rautayrtistä, joiden parantavat ominaisuudet ovat hyvin tunnettuja. Se jättää ihon sileäksi ja raikkaan sitruksen tuoksuiseksi. Saippua ei sisällä parabeenejä eikä mineraaliöljyjä. Löysin Elloksen sivuilta myös lemppariväriäni olevan pannunalusen. Ihana peikonlehtikuviollinen pannunalunen sopisi täydellisesti keittiön somistukseen. Täältä löydät kaikki joulun suosikit samasta paikasta, upeita uutuuksia oli saapunut Elloksen sivuille—> ELLOS

marimekko

Huomenna joulukuun eka päivä, jee!! Huomiseen ❤ Mukavaa iltaa.

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *