Sunnuntain rento tunnelma

tunnelma

tunnelma

Sunnuntai-illan terkut täältä rennoista tunnelmista kotisohvalta! Rento tunnelma syntyy sunnuntain kiireettömyydestä, ei mitään suunnitelmia eikä menoja. Kynttilänvalossa lasten kanssa telkkaria katsellen. Ja tuon karvaturrin. Koko perheen suosikki Haluatko miljönääriksi on sunnuntain ohjelmistossa. Seuraavaksi Netflixistä joululeffaa koko porukalla!

Eilen satoi ihanaa valkoista maahan reilu kymmenen senttiä ja lapset lähtivät pihaleikkeihin heti aamusta kun saivat silmänsä auki. Pihalla on nyt vaikka minkälaista lumiukkoa ja veistosta. Posket punaisina tulivat aamupalalle leikkien jälkeen. Ei sitä malta aamupalaa odotella kun on lunta maassa 😀 Lauantai-iltana olikin kova tuuli ja koko yön satoi lunta. Paljuiltiin illalla ja tuuli niin kylmästi, että piti vetää pipo syvemmälle päähän ja upottaa itsensä kaulaa myöten +40 C veteen. On tuo palju vaan ihana näin talvella.

Nyt lämmin glögilasi käteen ja takaisin ohjelmien pariin. Muutamat joululahjat odottavat paketoijaa, mutta niihin vasta sitten kun saan lapset nukkumaan. Meillä tonttu käy perinteisesti joka yö laittamassa kalenteriin lapsille jonkin yllätyksen, aamuisin herätään jo ennen kuutta kurkkimaan mitä kalenteriin on tällä kertaa eksynyt. Yritin vinkata tontulle josko laittais kaikki 24 yllätystä kerralla kalenteriin, mutta ei onnannut 😉 Välillä meinaa itselläkin silmät mennä kiinni jo yhdeksän aikaan, joten ei auta kuin herätä tonttuilemaan sitten vaikka keskellä yötä. Tunnelmallista sunnuntaita sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *