Vedenkestävät valot maljakkoon

vedenkestävät valot

vedenkestävät valot

vedenkestävät valot

Tunnelmallista perjantaita! Kierrellessäni joululahjaostoksilla törmäsin sattumalta vedenkestäviin valoihin, jotka ostin kotiin. Vesitiivis kiekko led-valoilla toimii kolmella paristolla ja mukaan tuli myös kaukosäädin, josta valot saa päälle ja kiinni. Alle kuuden euron valot loistivat kauniisti eilen illalla vedessä katajan oksan alla. Myös tulppaanikimppu näyttäisi maljakossa upealta valaistuna! Vedenkestäviä valoja myy ainakin Prisma, sieltä nämä bongasinkin. Onko nämä teille tuttuja? Mietin jo erilaisia variaatioita valoille. Mitenhän valokiekko toimisi esimerkiksi kuplivassa boolissa? Voisi olla aika kivan näköinen valaistuna. Tuo kuvassa näkyvä, häntää heiluttava karvaturri luuli maljakkoa juomakupikseen ja otti muutamat lipaisut vettä maljakosta 😀 Saattoi katajan oksat hieman pistellä muttei näyttänyt menoa haittaavan 😉

Eilen katsoimme koko perheellä Linnan juhlia televisiosta. Tänään saan viettää ylimääräistä vapaapäivää itsenäisyyspäivän vuoksi. Viikonloppu tuntuu pidemmältä kun on vasta perjantai (aamulla olin jo ihan sunnuntaissa!) Onneksi viikonloppu on vasta edessäpäin ja saadaan viettää laatuaikaa vielä ennen kuin iskä lähtee taas reissun päälle. Pienimmäinen sairastui eilen illalla, joten se hieman hidastaa viikonlopun suunnitelmia, mutta eiköhän me jotain kivaa keksitä sisälläkin. Pyörittelin eilen kaupassa Haaste 2-peliä käsissäni. Meillä on se ensimmäinen versio pelistä ja lapsetkin tykkäävät sitä pelata. Siitä on tullut meidän perheen suosikkipeli. Jätin uudemman version kuitenkin vielä kauppaan, josko se pukki toisi pelin kuusen alle 😉 Piti ihan käydä kurkkaamassa viime vuoden joulupostauksia, milloin ollaan tuotu kuusi sisälle. Viime vuonna neljä päivää ennen aattoa ja sitä edellisenä vuonna taisi olla samoihin aikoihin. Saa nähdä tuleeko kuusi omasta metsästä vai ostettuna, mutta se on varmaa että aito, metsälle tuoksuva kuusi päätyy tänäkin vuonna olohuonettamme koristamaan. Ihana kaivaa vuoden tauon jälkeen joulukoristeet esille ja koristella kuusi kauniiksi. Täältä jouluhöperö toivottaa teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *