Joulukuusi- Christmas tree

joulukuusi

Joulukuusi on koristeltu valmiiksi vastaanottamaan tuleva joulu ❤ Päädyin tähän olohuoneen nurkkaukseen, joulukuusi näkyy tästä joka puolelle, myös etuovelle. Joulukuusen valot loistavat kauniisti eteiseen asti. Koristeluun en puuttunut ollenkaan, lapset saivat koristella joulukuusen miten halusivat. Lopuksi laitoin tähden latvaan, kun kuusella on pituutta yli kaksi metriä.

joulukuusi

joulukuusi

Kuusen ostimme Tokmannilta, ollaan kyllä todella tyytyväisiä tuuheaan kuuseen. Mies haki kuusen kotiin eikä yhtään tiedetty millainen kuusi sieltä verkon alta paljastuu, mutta turhaan epäilin. Aivan ihanan runsas ja muodoltaan kaunein mitä ollaan koskaan ostettu. Teimme kuuseen uuden imupinnan ja vettä se onkin hörppinyt kahden ensimmäisen päivän aikana 🙂

Vitsit mä niin tykkään tuosta kuusesta, ihailen sitä ensimmäisenä aamulla kun silmät avaan. Tuo niin paljon joulun tuntua kotiin ?Vaikka itselläni on paha astma, en ole koskaan reagoinut sisälle tuotavaan kuuseen. Ei mene henki ahtaalle tai ala nenä vuotamaan. Täytyy varmaan laittaa eteenpäin se meidän valkoinen tekokuusi. Tuolla vintillä loikoillut jo monet vuodet. Aitoa kuusen tuoksua ei voita mikään! Eikä kauneutta.

Kohtapuoliin pihasaunaan ja 40 C paljuun. -15 C pakkasella on ihana pulahtaa kuumaan paljuun glögilasin kanssa. Tulen toivottamaan teille hyvää joulua vielä ennen aattoa. Kiva että olette siellä ruudun toisella puolen ❤ Ihanaa lauantai-iltaa!

 

2 kommenttia “Joulukuusi- Christmas tree

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *