Tumman makuuhuoneen tunnelma

Mukavaa lauantaita! Pakkashelmikuu pyörähti jo käyntiin ja musta tuntuu että vuoden ensimmäinen kuukausi meni ihan hujauksessa ohitse. Miten teillä, oliko sama fiilis?

Helmikuu vietellään vielä talvimoodi päällä, maaliskuun lopulla alkaa sitten mun kevään odotus (vaikka kaupan hyllyt pursuaa jo kevättuotteista) ?  Kevättä kohden sitten vaihtuu tekstiilitkin vaaleammiksi. Makuuhuone saa olla tummansävyisenä näin talviaikaan. Tumman makuuhuoneen tunnelma saa käpertymään viltin alle sänkyyn tekemään liiketoimintasuunnitelmaa. Jep, luit oikein! Ei varmaan käy yhtään kateeksi ? Joku hyvä kirja käteen ja lempibiisit taustalle soimaan tai naposteltavat sängyn viereen katsellen jotain hyvää leffaa ois paljon paljon houkuttelevampi vaihtoehto, mutta ei auta ei.

Voihan liiketoimintasuunnitelmat ? Eilisen vietin suunnitelman parissa ja tänään koko aamupäivä hurahti sitä tehdessä. Vielä ois paljon jäljellä, mutta yritän olla ottamatta stressiä. Teen silloin kun ehdin ja pystyn. Lapsillekin pitää antaa omaa aikaa ❤ Paljon tarvitsen suunnitelmaan myös tietoa netistä ja kaikki laskelmat on vielä laskematta. Aloitin helpoimmasta päästä ?

tumma makuuhuone

Makuuhuoneen seinälle tein tummanvihreästä kuteesta makrameen. Ihan ensimmäiseni ja sen se on näköinenkin ? Nyt ostin ihan oikeaa makrameen tekoon tarkoitettua kudetta. Se on paksumpaa ja pyöreämpää mitä tuossa ensimmäisessä käytin. Eurolla löysin kirppikseltä tarvikkeet, joten ei ainakaan ois harmittanut jos olisin epäonnistunut täysin tuon teossa. Eikä tuo solmeilu niin vaikeaa ole kun katsoo ensin rauhassa Youtubista parit ensikertalaiselle tarkoitetut ohjevideot. Muutaman perussolmun kun osaa niin pääsee jo pitkälle.

Meillä on muuten päiväpeite jäänyt kokonaan käyttämättä kun tuplapeitto ajaa melkein saman asian. Värikin on niin passeli tuplalakanassa että olen viikannut päiväpeitteen hetkeksi kaapin perukoille. Mulla ois se ihana silkkipäiväpeittokin, täytyypä ottaa se esille sitten keväämmällä.

Pihasauna odottelee lämmittäjäänsä, joten sinne suuntaan seuraavaksi. Paperikasat ja kansiot jätän loppupäiväksi sängyn vierelle lattialle ja keskityn olennaisesti tähän ihanaan pakkaslauantaihin lapset seuranani. Pari tuntia ja isikin tulee työreissulta kotiin. Sitten porukalla saunaan. Viettäkäähän tekin kiva lauantai-ilta! Tulkaahan seuraan mun tuoretta tiliä instaan, sinne tulee uutta joka päivä ? @whiteandblackblogi

https://www.instagram.com/whiteandblackblogi/

 

Lue myös muut postaukset makkarista ja miten se on muuttunut:

https://whiteandblack.casablogit.fi/tag/makkari/

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *