Kevättä keittiössä

keittio

Kevättä keittiössä. Huomenna maaliskuun ensimmäinen päivä 💛 Se tietää sitä, että kevät saapuu tänne meille. Kevättä rinnassa jo niin paljon, että vaihdoin kukkiin tuoreet kasvualustat ja sumuttelin kasveja. Samalla laskeskelin montako erilaista kasvia meiltä löytyy ja tulos oli 31. Tässä huvittavinta on se, että tärkeämpääkin hommaa ois ollut aamupäivälle. Nimittäin liiketoimintasuunnitelman tekoa.

Kyllä, vieläkin mietiskelen sitä. Ja mitä pidemmälle pääsen, sen enempi se muuttuu. Sitä sumuttelee mieluummin keittiön kukkia 😂 Samalla keksin ottaa pistokkaita ylikasvaneista viherkasveista ja homma riistäytyi hieman käsistä. Kohta mulla oli kasa pistokkaita sanomalehden päällä. Niitä siinä sitten laitoin juurtumaan kodinhoitohuoneen lattialla. Lattialla istuessani avasin yhden vetolaatikon, löysin erilaisia liinoja ja aloin silityspuuhiin. Aikaa vierähti, kun aloin samalla lajittelemaan liinoja, mitkä menevät kierrätykseen ja mitkä takaisin kaappiin. Kello näyttikin jo yhtä. Siirryin ruoanlaittoon ja lapsia odottelemaan koulusta kotiin. Niin, että mitenkä se liiketoimintasuunnitelma eteni? Taisi jäädä tältä päivää, josko viikonloppuna olisi enemmän virtaa tai sitten ei, jos löytyy muuta hommaa🙈 Sanokaa pliis mulle etten ole ainut joka keksii muuta, kun oikeasti pitäisi keskittyä koulutehtäviin?

No, mutta saipahan viherkasvit hellää ja hyvää hoitoa. Saavat taas rauhassa kasvaa uudessa mullassa. Ensi viikolla pääsen Ikeaan pitkästä aikaa ja suunnitelmissa olisi ostaa rungollinen oliivipuu. Jokohan sieltä löytyy oliivipuita? Ikeasta en koskaan pääse pois ilman heräteostoksia, joten varmasti mukaan lähtee muutakin. Tytöllä on kohta syntymäpäivä ja koristeluun ajattelin löytäväni samaiselta reissulta jotain. Yksisarviset ovat tällä hetkellä IN. Saa nähdä löydänkö yksisarvis-koristeita vai joudunko askartelupuuhiin.

Tuulista torstaita toivottelen täältä maalta! Myrskyää niin, että piha täyttyy risuista ja oksista. (Eka kirjoitin tuulista keskiviikkoa, päivistäkin tämä bloggari ihan sekaisin 😅)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *