Vähän bohoa sisustukseen!

sisustus_boho

En malttanut kävellä ohi, kun näin tämän söpön jakkaran. Olen hullaantunut makramee seinäryijyihin ja samalla tekniikalla on tehty jakkaran päällinen. Aivan ihana! Boheemityyliä sisustuksessa olen ihaillut jo jonkin aikaa. Kodit ovat tunnelmallisia; paljon kynttilöitä, sohvat täytetty tyynyillä, kuviollisia hapsumattoja ja tyynyjä lattiallakin, seinillä amppeleita ja makramee ryijyjä. Omaa kotia en osaisi kuvitella näin runsaalla sisustuksella, mutta ihailen muita koteja sitten kuvista.

Boho koostuu mukavuudesta ja erilaisista tekstuureista ja luo rennon tunnelman kotiin. Boheemi sisustus on lämmin. Se voi olla vaalea tai värikäs, mistä kukakin tykkää. Yksityiskohtina mm. viherkasvit, sisalmatot, käsintehdyt puukalusteet, makrameet, erilaiset materiaalit ja värit (räikeätkin) kuuluvat bohotyyliin. Mattoja voi asetella päällekkäin, vinoon tai seinälle. Tekstiileissä näkyy erilaiset kuviot ja hapsut.

boho sisustus

Nyt löytyy vähän bohoa meidänkin sisustuksesta 😊 tyynyjen ja makrameen lisäksi kun jakkara löysi paikan olohuoneesta. Ajattelin tehdä vielä samansävyisen makrameen olohuoneen seinälle. Ostin tarvikkeet valmiiksi ja alan solmeiluhommiin heti viikonloppuna. Tällä kertaa kokeilen vähän erilaisempaa. Ensimmäinen makramee-työnihän päätyi makuuhuoneeseen. Löytyykö teidän kodista bohoa? Nyt toivottelen teille hyvää yötä ja aurinkoista huomista ☀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *