Olohuoneessa rungollinen oliivipuu

rungollinen oliivipuu

Heipat uuteen viikkoon 💛 Ihanaa, miten valon mÀÀrĂ€ lisÀÀntyy koko ajan. VedĂ€n sĂ€lekaihtimet ylös joka aamu ja nautin valoisuudesta mikĂ€ kodissa on. Olen saanut pienen oliivipuuni talvetettua jo vuosia kasvilampun alla kodinhoitohuoneen tasolla, joten rohkenin nyt hankkimaan rungollisen oliivipuun. Tai enhĂ€n minĂ€ sitĂ€ hankkinut vaan sain mieheltĂ€ naistenpĂ€ivĂ€nĂ€ 💞 Toivon ettĂ€ saan pidettyĂ€ kasvin hengissĂ€ myös kesĂ€n jĂ€lkeen. Uskon ettĂ€ sĂ€ilyy yhtĂ€ hyvin mitĂ€ pienempikin yksilö, kunhan saa riittĂ€vĂ€sti valoa talvella. LĂ€mpimiĂ€ pĂ€iviĂ€ odotellessa, niin saan oliivipuun ulos terassille!

Rungollinen oliivipuu löytyi edulliseen hintaan Bauhaussista. Kuorma oli varmaan juuri saapunut kun kĂ€rry oli tĂ€ynnĂ€ toinen toistaan ihanampia oliivipuita 💛 TĂ€ytyy hommata tĂ€lle ihan oma kasvilamppu. Kodinhoitohuoneeseen en saa tĂ€tĂ€ millÀÀn mahdutettua kesĂ€n jĂ€lkeen. Ostin Ikean reissulta myös hortensian, josta katkaisin muutaman oksan tytön synttĂ€rikimppuun.

Kuten kuvista nĂ€kyy, kissa viihtyy aina siellĂ€ missĂ€ minĂ€kin olen. Jos istun sohvalla tai lepotuolissa, tulee poika heti viereen nukkumaan. Kun menen saunaan, seuraa minun perĂ€ssĂ€. EnsimmĂ€iset löylyt kun heitĂ€n, niin livahtaa oven alta pois mutta tulee kohta takaisin ja viihtyy kauan lauteilla jossen heitĂ€ vettĂ€ kiukaaseen. Nukkumaan menee vasta sitten kun minĂ€ sammutan valot ja kömmin sĂ€nkyyn. Nukkuu aina minun jalkojen vieressĂ€. HyppÀÀ sĂ€nkyyn mun tyynyn vierestĂ€, kĂ€velee miehen puolelle ja pesee miehen hiukset (KyllĂ€! Ihan hassu, oon aina miettinyt miksi tekee tĂ€tĂ€. Luulee varmaan kissaksi 😂). TykkÀÀ myös kiusata mun kasveja sekĂ€ tytön kaktuksia. Tassulla pĂ€tkii kaktuksen piikkejĂ€ ja suuttuu niille 🙈 Rungollinen oliivipuu kiinnostaa myös kattia. MeidĂ€n rakas kissavanhus. Laskeskelin ettĂ€ kisulla on ikÀÀ noin 17 vuotta. Ihan alusta asti ei ole meillĂ€ ollut, tuli allergiaperheestĂ€ meille alle vuoden ikĂ€isenĂ€. Aamulla veti semmosta rallia lumihangessa ettei uskoisi kisua ikĂ€isekseen 💛 Kissakin jo toivoo ettĂ€ tulis kesĂ€ ja kĂ€rpĂ€set, joita jahdata. HiiristĂ€ puhumattakaan.

MinĂ€ lĂ€hden tĂ€stĂ€ hakemaan tytöt kyytiin ja suuntaamme kauppaan ruokaostoksille. SitĂ€ kun on lomailtu ja herkuteltu, niin kaipaa kunnon kotiruokaa ja omaa tuttua sĂ€nkyĂ€ mihin nukahtaa. Mukavaa ja energistĂ€ alkanutta viikkoa sinulle! Ps. Isot lumityöt odottaa pihalla vielĂ€ kolaajaansa 👍

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *