Tummanvihreä ja tummansininen – Makuuhuone

Moikka moi maanantaihin! Uusi, jännittävä viikko käynnistyi tänään. Kerroinkin jo aiemmin instan puolella uudesta työpaikasta, jossa aloitan tällä viikolla. Niin kivaa, voisi sanoa että jännittää kuin pientä oravaa 😂😀 Opinnot jatkuvat samaa tahtia ja aikomus olisi valmistua seuraavana syksynä. Aika huippua, että saan jo tehdä sitä mistä tykkään vaikken olekaan vielä valmistunut. Kannatti käydä kysymässä. Missään ei haettu työntekijöitä eikä paikka ollut avoinna, kävin ihan oma-aloitteisesti paikan päällä kysymässä olisiko kesäksi hommaa. Aina kannattaa kysyä ja olla aktiivinen, siinä ei menetä mitään 💛 Innolla odotan tätä viikkoa ja uusia haasteita!

Mutta nyt näihin kuviin. Mitä olette mieltä, näyttääkö teidän mielestä makuuhuone liian tummalta näin kevään kynnyksellä? En millään haluaisi luopua tästä makuuhuoneen hämyisestä tunnelmasta vaikka pitäisi jo ehkä ajatella tilaan vähän keväisempiä sävyjä. Tummanvihreä ja tummansininen mustaa seinää vasten saa makuuhuoneen ihanan tunnelmalliseksi eikä se todellisuudessa näytä lainkaan liian tummalta omaan silmään.. Mitäs olette mieltä?

Peikonlehden siirsin aivan ikkunan eteen, reppana ollut koko talven pimeässä nurkassa, mutta niin se vaan pukkaa uutta lehteä koko ajan. Laitoin kookostolpan kasville tueksi, kun välillä nuo lehdet ja ilmajuuret roikkuivat melkein maassa asti. Peikonlehti saa nyt kietoa lehtensä kookostolpan ympärille.

Samettisia tekstiileitä näkee paljon sisustuksessa. Materiaali ei ole ehkä kaikkein käytännöllisin ainakaan meillä, kissataloudessa. Tyynyt ovat nimittäin myös kissan mieleen. Noista saakin päivittäin teippailla kissankarvoja irti 😀 Kukkakuviollinen samettityynynpäällinen on viimeisin ostos, joka löytyi H&M:n alerekistä. Taitaa ollakin ensimmäinen kukkakuviollinen tekstiili kodissamme.

tummanvihreä makuuhuone

Tänään ostin muuten kevään ensimmäiset siemenet, pian pääsen kylvämään kirsikkatomaattia, basilikaa ja ruohosipulia. Lidlissä oli hyvä valikoima siemeniä eikä ollut hinnalla pilattu, 0,39 € pussi.

Jos kiinnostaa seurailla meidän tekemisiä enemmänkin niin insta päivittyy melkein päivittäin, tästä linkistä pääset seuraamaan:

https://www.instagram.com/whiteandblackblogi/

Ihanaa iltaa teille kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *