Itse tehty kukkakimppu

kukkakimppu

Sunnuntaipäivä on vierähtänyt tavalliseen tapaan lasten kanssa touhuten ja ajattelin sillä välin päivittää blogia, kun lapset katsovat Netflixistä elokuvaa. Aamusta käytiin koko perheen kanssa lenkillä. Tuuli niin kovaa, että olisin ilman nastakenkiä varmasti lentänyt selälleni. Yksi ilta tosiaan lensin pihalla ja sen jälkeen en ole uskaltanut kävellä liukkaalla kelillä ilman nastoja. Päätettiin oikaista lasten toivomuksesta pellon poikki kotiin ja kestohanget kantoivat niin hyvin, että olisin voinut jatkaa matkaa pidemmällekin. Ihana ilma oli tänään, vaikka tuulikin kovaa.

Olen aina ollut kova tekemään itse kaikkea ja viimeisimpänä olen innostunut sitomaan kukkakimppuja. Kukat hankin kukkakaupasta ja on sitä tullut tehtyä Lidlin edullisista kukistakin kimppuja, kaikki muu tarvittava löytyy kotoa. Kukkakimppuja on syntynyt vaikka minkälaisia tässä parin kuukauden aikana. Tytölle tein tässä kuussa syntymäpäiväkimpun hortensioista, eustomasta, harsokukasta, neilikoista sekä nahkalehdistä. Tuli kivan freesi kimppu herttaisilla sävyillä ?

kukkakimppu

En malta odottaa kesää, kun saa kimpputarvikkeet tuosta viereiseltä kedolta tai omasta kukkapenkistä. Hyggekimppua en ole vielä päässyt tekemään, mutta eiköhän sekin tehdä tässä kesän aikana. Viimeistään syksyllä. Kimppujen lisäksi olen tehnyt jonkin verran myös asetelmia. Korkeampaa ja matalampaa. Sommittelutaidot on ihan hyvin hanskassa ja voisin tehdä kimppuja ja asetelmia enemmänkin ?

Lasten kanssa on ilta pelailtu Skibboa ja Afrikan tähteä. Olenkohan kertonut, että meillä pelataan usein lauta- ja korttipelejä. Lasten lemppari on Monopoly. Tummansinisistä kaduista melkein tapellaan, kuka ne saa omistukseen ja parasta on kun niihin saa vielä ostettua hotellit ?  Varsinkin poitsu meinaa välillä hermostua, jossei saa Erottajaa ja Mannerheimintietä itselleen.  Äitiinsä tullut, yhtä kilpailuhenkinen ? Kunhan ovat saaneet leffan katsottua loppuun, niin aletaan iltapalan tekoon ja sen jälkeen vuorossa Selviytyjät. Yksi sunnuntai-illan odotetuimpia ohjelmia. Vielä ehtii käymään saunassa ennen kahdeksaa. Leppoisaa illan jatkoa Sinulle! Mitäs pidät kimpusta, ottaisitko vastaan tällaisen kimpun?

 

2 kommenttia “Itse tehty kukkakimppu

  1. Kaunis kimppu. Kukkakimppujen tekeminen onkin hauskaa puuhaa. Tykkään kimpuista, joissa on vähän ristiriitaisuuksia ja ne on sidottu yksilöllisesti. Tasaiset ja symmetriset kimput eivät niinkään näytä kivoille. Kimpussa on kiva yhdistellä luonnosta poimittuja oksia ja heiniä. Upeaa viikkoa sinulle!

    1. Kiitos paljon, ihana kuulla ? Sama täällä, epäsymmetriset kimput ovat kauniita. Mahtavaa kun kohta saa alkaa keräämään luonnosta materiaalia kimppuihin. Mukavaa päivää sinne ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *