Rottinkiamppeli kultaköynnökselle

Heipähei perjantai-iltaan! Kirpputorihaukka oli taas oikeaan aikaan paikalla kun bongasin tämän rottinkiamppelin muutamalla eurolla. Kävin varta vasten ostamassa kultaköynnöksen amppeliin. Varmasti kivannäköinen kun köynnös tuosta alkaa kasvamaan alaspäin. Seinälle rottinkiamppeli on menossa, kunhan saan paikan päätettyä. Voisi muuten sopia terassillekin!

Tänään istutin töissä tuhansia taimia ja voi pojat miten ihana oli äsken istua saunan lauteille ja rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Aloittaa viikonlopun vietto. Aivan huippu uusi työpaikka ja mukava työporukka, tykkään älyttömästi tehdä tuota työtä vaikka se raskasta välillä onkin. Huomiseksi luvattiin aurinkoista säätä, niin saa kotihommiakin tehtyä. Kasvihuoneen laittoa ja siivousta. Ensi kesänä laitan myös avomaalle mm. kukka -ja parsakaalta, valkosipulia, porkkanaa, punajuurta ja latva-artisokkaa. Aiemmin en ole avomaalle mitään istuttanut, mutta nyt sain peltoa naapurilta, että voin kokeilla tuleeko sieltä satoa vai ei ? Artisokat ja kukkakaalit ovat kodinhoitohuoneessa jo itäneet, saa nähdä mihin joudun noiden pienten taimien kanssa kun tila loppuu ihan kohta kesken ? Valkosipuleita ajattelin istuttaa ainakin sata kappaletta, osan annan tuttaville ja syödäänkin sitten koko pitkä talvi valkosipuleita, jos saan kasvatettua hyvänkokoisia yksilöitä.

rottinkiamppeli

Oliivipuu on ottanut kunnon kasvupyrähdyksen tässä parin viikon aikana kuten kuvasta näkyy. Uusien versojen annan kasvaa ihan rauhassa. Kun haettiin puu Bauhaussista, se oli muotoonleikattu koneella puolikkaista lehdistä päätellen. Reppana oli saanut kunnon parturoinnin.

Nyt laittamaan neljä lasta nukkumaan. Täällä on ollut aika villi meno ? Tytöt pelaa pullon pyöritystä ja pojat kännykkäpelejä. Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *