Uusi ilme sisustukseen- Julisteet+alekoodi

Postaus toteutettu yhteistyössä Poster Storen kanssa.

Pääsiäistunnelmien jälkeen on mukava palata arkeen ja töihin. Miten teidän pääsiäinen sujui? Meillä oli juhlapyhät yhtä juhlaa! Juhlimme häitä sekä olimme syntymäpäivillä. Kiva kun juhlat sattuivat vielä samalle viikonlopulle, niin saimme nauttia juhlahumusta pidempään. Ehdin myös sisustamaan kotia yhtenä päivänä. Laitoin makuuhuoneen ja olohuoneen seinät täysin uusiksi. Yhteistyössä Poster Storen kanssa valitsin heidän laajasta valikoimastaan upeat julisteet seinille.

Myös lapset saivat valita omansa kehyksineen. Annoin heidän itse päättää ja selailivatkin tovin eri vaihtoehtoja. Tarkkaan olivat valintansa tehneet, minusta julisteet sopivat täydellisesti molempien huoneisiin. Tyttö valitsi unisiepparin ja poika halusi huoneeseensa kultaiset kehykset ja kehyksien sisään hän valitsi silmiintuijottavan leopardin. Innoissaan halusivat lähteä mukaan noutamaan pakettia ja samantien laitettiin julisteet seinälle. Toimitus oli nopea ja tuotteet oli hyvin pakattu pahvin sisään, siitä plussaa! Julisteet tulivat suorina eivätkä rullattuina, siitä toinen plussa. Itse ihastuin eniten luontoaiheisiin julisteisiin, josta valitsinkin useamman taulun seinälle. Kukka-aiheisia julisteita näin kukkafriikkinä valitsin jopa kolme kappaletta 🙂 Fleurs-juliste päätyi olohuoneen tauluhyllylle mustavalkoisen julisteen seuraan, jossa balleriina tanssii vedenpinnan alapuolella sekä ihana, upean iso Pioni-juliste sai arvoisensa paikan makuuhuoneen tyhjältä seinältä. Taulu on kooltaan 70 x 100 cm ja on todella näyttävä näin isona.

julisteet

Noita vaaleanpunaisia pioneja mustalla pohjalla tulee ihailtua nukkumaan mennessä. Viereiseltä seinältä löytyy rakkaat muistot; raskausmahani, jotka tehtiin aikoinaan kipsistä. Aiemmin näitä ei ole tainnut blogin puolella tai valokuvissa näkyä. Voi miten ikävä noita masuja onkaan! Tässä on vauvakuumetta ollut ilmassa jo kohta kymmenisen vuotta ja viikonlopun häissä sain hoitaa suloistakin suloisempaa yksivuotiasta poitsua, vauvakuume senkuin lisääntyi vain entisestään 🙂  Poster Storen valikoimasta löytyy myös erivärisiä kehyksiä. Kehyksiä on saatavilla kiiltävän kultaisina, kuparisina, hopeisina, mattamustina ja valkoisina. Myös puunsävyistä löytyy mm. tammea ja saksanpähkinää.

julisteet

Julisteet on painettu paperille, jolla on FSC-ympäristömerkki, paperi on laadukasta ja jämäkkää. Ne painetaan Tukholmassa Lessebo brukin paperitehtaalla. Tykästyin julisteiden mattapintaan. Poster Storelta löydät skandinaavisen sisustuksen innoittamia julisteita intohimoisilta taiteilijoilta ympäri maailmaa. Saan ilolla kertoa, että myös teille lukijoille on järjestetty jotain kivaa! Sain teille alekoodin: whiteandblack30 , jolla saatte koko tilauksesta -30 % alennuksen. Alennus koskee kaikkia julisteita lukuunottamatta Selection-julisteita. Kannattaa käyttää alekoodi hyödyksi ja laittaa uutta kevätilmettä kotiin julisteiden muodossa. Alekoodi on voimassa 9.5.2019 asti. Mitä pidät uudesta ilmeestä? Ihanaa illan jatkoa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *