Puutarhassa

puutarhassa

Heippa ihanat! Päivät menee niin nopeasti eteenpäin ja tuntuu aivan hassulta, että nyt eletään jo heinäkuuta. Välillä mietin miksen asu jossain lämpimässä maassa, missä olisi aina kesä ja aurinko. Istun täällä terassilla aurinkotuolissa ja ajattelin kirjoitella kuulumisia. Pari päivää ollaan saatu nauttia taas helteistä ja ensimmäistä kertaa tälle kesää ehdin ottamaan bikinit päällä aurinkoa. Mies leikkaa nurmikkoa uudella ruohonleikkurilla ja itse lopetin juuri rikkaruohojen kitkemisen kukkapenkistä. Puutarhassa siis kaikki hyvin ?

Puutarhassa muhkeat pionin kukat aukesivat eilen ja niitä piti käydä heti tuoksuttelemassa. Voi miten ihania ne onkaan! Joka vuosi ilahduttavat yhtä paljon. Täällä on niin kuivaa eikä ole satanut pitkään aikaan, joten toivon että pionit saavat kerrankin kukkia rauhassa eikä rankkasateet veisi niitä mennessään. Yleensä joka vuosi on sateet iskenyt juuri pioneiden kukinnan aikoihin ja sinne ne on kadonnut sateen jäljiltä. Kokeilin muuten kasvattaa pioneja siemenistä ja nehän onnistui! Luulin ettei sieltä nouse mitään ja olin jo heittämässä niitä pois, mutta vihdoin tänä keväänä alkoi vihreää näkymään ruukun keskeltä ❤️ Pienet ne on minunkin ilot!

puutarhassa

puutarha

Tämän vuoden uudeksi lempparikukaksi taisi muodostua tämä alla oleva timanttikukka. Puutarhalta ostin näitä euron kipale ja miten kivoja nuo ovatkaan erivärisinä. Muistuttaa hieman auringonkukkaa pienemmässä koossa. On muuten ollut minun kesäkukkavalinnoissa tälle vuotta muutamia erikoisuuksia, kuten huomaatte. Purkeista löytyy kirkkaanpunaista, keltaista, mustaa, valkoista ja oranssia kukkaa! Jotenkin halusin värejä tänä vuonna enemmän ja varsinkin kirkkaanpunainen pelargoni näyttää herkulliselta harmaa-valkoisen terassin sisustuksen keskellä.

puutarha

Puutarha

puutarha

puutarha

puutarha

Mutta nyt takaisin puutarha-askareiden pariin. Kasvihuoneesta tomaattien varkaiden poistoon ja kurkkuun tukilankoja laittamaan. Sitten pikainen käynti pellolla. Pakko käydä kastelemassa kylvöksiä kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Mutta tiiättekö mitä? Minä niin rakastan tätä puutarhaelämää. Rentoudun parhaiten puutarhassa ja kun saan tehdä sitä mitä rakastan ja tätä rakastan heti kympillä! Ihania kesäpäiviä teillekin, tehkää sitä mistä tykkäätte ❤️

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *