Aurinkokennovalaisimet

aurinkokennovalaisimet

Ihanaa perjantai-iltaa! Aurinkokennovalaisimet on mun suosikki valonlähteitä pihalla. Ihan vielä illat eivät pimene, mutta ensi kuussa saa jo nauttia aurinkokennovalaisimien tuomasta tunnelmallisesta valosta. Nämä ovat kauniita ilman valoakin. Ikeasta hankin aurinkokennovalaisimia kolmessa eri koossa, jotka ripustin katosta eri korkeudelle. Näin sain kivannäköisen ryhmän terassikalusteiden ylle. Mitä pidät?

aurinkokennovalaisimet

aurinkokennovalaisimet

Tänään juttelin töissä asiakkaiden kanssa tästä meidän kesästä. Oltiin niin samoilla linjoilla että kelit olisivat voineet olla hieman paremmat. Itse rakastin viime kesän lämpöä ja helteitä. Moni asiakas harmitteli kun ei edes kasvihuoneesta tule satoa ja samaa mietin minäkin. Pari tomaattia ja kurkkua olen kasvihuoneesta saanut. Yön lämpötilat saattavat olla alle kymmenen astetta ja päivisinkään ei lukemat mene yli kahdenkymmenen, joten kyllä sitä saa satoa odotellakin. Silti toivon, että tämä heinäkuun loppu ja elokuun alku toisi lämpöaallon tänne kotimaahan ❤️

aurinkokennovalaisimet

aurinkokennovalaisimet

Edelleen nuo ihanat pionit kukkivat puutarhassa. Muutaman napsin maljakkoon ja vein sisälle. Joko teillä on lomat vietetty vai vietätkö parhaillaan kesälomaa? Vai onko loma vielä edessäpäin? Minulla on ensi viikolla viisi päivää vapaata, sellainen pieni miniloma tehdään perheen kesken ja suunnataan risteilylle lasten toiveesta. En tiedä mikä siinä risteilyssä vetää aina puoleensa, joka kesä. Se on vaan ihan parasta kun odottaa terminaalissa että pääsee laivaan ja laivaan päästyään kiertelee laivan päästä päähän. Ja se eka yö hytissä, rakastan sitä hurinaa mikä laivalla kuuluu nukkuessa! Pari yötä ollaan nyt laivalla, joten saan kuunnella hurinaa mennen tullen ?? Lapsilla on sama, tykkäävät kuunnella laivan ääniä ja kierrellä laivalla moneen kertaan samat paikat. Nyt pizzan syöntiin, keittiöstä huudellaan ruokapöytään. Moikka moi! Viettäkäähän kiva viikonloppu!

4 kommenttia “Aurinkokennovalaisimet

  1. Heippa!Mullakin näitä ikean valopalleroita.Kestäneet jo useamman vuoden.Talveksi laitan roikkumaan kasvihuoneeseen ja siellä alkavat keväällä loistamaan,kun pvä pitenee.
    Sadossa viileyden huomaa.Siemenestä kasvatetut tomaattini alkavat vasta nyt kukkia,samoin kurkut.Saa nähdä miten käy:)
    Lämpöä odotan,mutten ihan niin kuumaa,kuin viime kesänä:)

    1. Enpä olis hoksannutkaan että nämähän voi tosiaan viedä talveksi kasvihuoneen suojiin, kiitos loistavasta vinkistä!

      Minä kasvatin myös paljon kaikenlaista siemenestä mm. latva-artisokkaa, tomaattia ja kukkakaalta. Kukkakaalet on 10 cm korkuisia, täynnä jonkun koppakuoriaisen tekemiä reikiä ja tomaateissa ei ole edes raakileita ? Artisokat lähtivät ihan hyvin kasvuun, mutta en usko että kerkeävät kasvamaan elokuun loppuun mennessä. Silti sitä joka kevät innostuu aina kaupassa ja haalii vaikka minkälaisia siemeniä kotiin ? Kivaa weekendiä sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *