Olohuone ja peikonlehti

olohuone

Pilvistä tiistaita! Olohuone on pysynyt sisustukseltaan samana koko kesän paitsi yksi iso peikonlehti sinne on kotiutunut. Ihanan kookas yksilö. Ikeassa kasvia myytiin jättipeikonlehtenä, mutta epäilen että tämä on ihan tavallinen peikonlehti, ei siis jättipeikonlehti. Toivottavasti uusin tulokas viihtyy ikkunan edessä ja kasvaa hoidossani vieläkin kookkaammaksi.

Vaikka kelit on mitä on, olemme silti viettäneet kaiken vapaa-ajan pihalla. Olohuoneesta pääsee suoraan takapihalle ja ovi onkin auennut tiuhaa tahtia koko kesän, kun lapset juoksevat edestakaisin sisälle ja ulos kavereidensa kanssa. Huomaa kyllä kesän juoksurumban jäljiltä, että olisi aika jo kääntää valkoinen matto nurinpäin. Onneksi mattoa voi pitää molemmin puolin ?

Huomenna lähdemme neljän päivän minilomalle perheen kesken ja mummu jää hoitamaan kotia, kesäkukkia, kasvihuoneita ja koko eläinpoppoota meille siksi aikaa. Mahtavaa kun on tuollaisia ihania mummuja olemassa, jotka auttavat aina kun apua tarvii ❤️

Suunnitelmissa on kierrellä pitkästä aikaa sisustusliikkeitä ja taidanpa tehdä muutamia heräteostoksiakin ihan vaan sen takia että olen ansainnut sen. Pitkä työputki takana ja kun kunnialla selvisin siitä ihan yksinäni, niin palkitsen itseni jollain kivalla heräteostoksella. Saa nähdä mitä itselleni löydän. Tällä lomalla rentoudutaan ja tehdään kaikkea hauskaa mistä kukakin tykkää. Lapset odottavat lomaa jo innoissaan ja laskevat tunteja milloin lähdetään kohti etelää. Pakkaamista, ruohonleikkuuta, pyykinpesua sekä siivoamista siis tiedossa tänä iltana, aamulla auto starttaa viiden kuuden aikoihin. Saa nähdä miten tää äiti jaksaa herätä kun olen vapaapäivinä kääntänyt kylkeä vielä aamukymmenen aikaan ??

Mukavaa päivää sinulle ja rentouttavaa lomaa sitä viettäville!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *