Tukholman tuliaisia ja H&M Home

heinät

Kesäloma ohi ja mies lähti loman jälkeen jo töihin. Lomaa olisi voitu ihan hyvin jatkaa vielä elokuukin, mutta onneksi mennään viikko töitä, viikko vapaa-systeemillä eteenpäin. Ikävähän tuo tuli heti, mutta kyllä tähän reissulesken arkeen tottuu taas pikkuhiljaa ja onhan mulla nuo naperot vielä kotona ennenkuin aloittavat koulun ❤️ Oma kouluni on loppusuoralla ja pitäisi valmistua tässä syksyn mittaan. Jännää aikaa!

Tukholmasta raahasin itselleni tuliaisina mitäs muutakaan kun heiniä ? Ja tuon kultaisen kynttilänpidikkeen. Tukholman H&M Home on käymisen arvoinen paikka. Sieltä löysin nämä heinät. Jos ette ole käyneet niin kannattaa ehdottomasti piipahtaa jos sielläpäin liikutte. Laitan loppuun muutaman kuvan liikkeestä. Aivan ihanasti oli liike sisustettu mm. viherkasveilla, jotka olivat myös myytävänä.

heinät

heinät

H&M home

H&M home

H&M home

H&M home

H&M home

H&M home

Kävimme myös Mujin liikkeessä, josta ostin kauniita siivoustarvikkeita. Olisipa meilläkin täällä lähellä liike, josta saisi käytännöllisiä ja katseenkestäviä siivousvälineitä eikä niitä tarvitsisi piilottaa kaappiin.

Tukholman reissu oli koko perheelle jälleen kerran elämys. Olen asunut siellä ja halusin lapsille näyttää maisemia ja kotikaupunkiani. Kävimme myös ajelemassa tunnelbanalla ja kerroin lapsille omia muistojani ajasta jolloin Ruotsissa asuin. Joka kesä pitää tuolla päästä käymään ja ensi vuonna ajateltiin jäädä vähän pidemmäksi aikaa, niin ehtii kunnolla kierrellä mm. vanhaa kaupunkia. Ihanaa kesälomaa teille, jotka sitä vietätte ja meille muille mukavaa paluuta arkeen ❤️

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *