Ei kesä ole vielä ohi

kesä

Moni tuntuu puhuvan jo syksystä. Selailee netissä syksyn uutuuksia. Suunnittelee muutoksia sisustukseen syksyn väreissä. Laittaa kesävaatteet hieman kauemmaksi kaapin perälle. Miettii tulevan syksyn tavoitteita. Odottaa pimeneviä iltoja ja kynttilänvaloa. Ei kesä ole vielä ohi. Arki alkoi, mutta elokuu on minulle vielä täysin kesäkuukausi. Monilla alkaa vasta huomenna kesäloma. Toivon heillekin lämpimiä kesäpäiviä kylmän ja viileyden sijaan. Ehkä vähän jopa tympäsee, kun silmiin osuu teksti ’syksyn uutuuksia’ tai joku sanoo että ilmassa oli tänään syksyn tuntua. Ei, ei, tämä kesähullu haistaa vain kesän tuoksut ? (tälläkin hetkellä otan terdellä aurinkoa ja nautin kesätuulesta). Ja nythän on vielä heinäkuu, ei silloin puhuta syksystä. Kumpi sinä olet? Syksystä haaveileva vai kesää ihannoiva, kesää jonka ei tahtoisi loppuvan koskaan?

kasvihuone

Kesä

Hellekauden aikana en kertaakaan valittanut, vaikka oli kuuma enkä työpaikalla tohtinut edes mittariin vilkaista paljonko se näytti. Varmasti oli yli +30 C mittarissa. Yhden asiakkaan sanoin ’Nautitaan näistä Suomen lyhyistä, lämpimistä kesäpäivistä, aina pääsee vilvoittelemaan veteen.’ Kyllä, olen niin samaa mieltä. Kesää jää aina ikävä, joka vuosi. Haluaisin sen jatkuvan ja jatkuvan. . Selaillessani vanhoja kuvia eksyn aina kesälomakuviin viime ja sitä edellisiltä vuosilta. Touko-, kesä-, heinä- ja elokuu, sieltä löytyy parhaimmat kesämuistot ❤️

Kasvihuone

Kesä

Elokuussa on tarkoitus tehdä lomareissu asuntoautolla, en tiedä vielä minne, mutta aina ollaan löydetty johonkin ihanaan paikkaan. Kuten viime kesänä Turun saaristoon. Auton nokka vain kohti itää, etelää, pohjoista tai länttä, niin kyllä se reitin varrella selkiytyy mihin ollaan menossa ? Suomesta löytyy käymisen arvoisia elämyskohteita. Saa vinkata hyviä kohteita, jos olette tänä kesänä löytäneet jonkun kivan paikan.

Kasvihuone

kesä

Käydä mökillä kalassa ja uimassa. Käydä tsekkaamassa tuttavien upouusi kesämökki. Tehdä reissu myös kaksistaan tänä kesänä. Aina meillä on koko perhe mukana matkassa, mutta nyt ajateltiin lähteä ihan kaksistaan jonnekin hotellilomalle. On se sitten täällä kotimaassa tai jossain muualla Euroopassa. Muutaman tunnin lento kohteeseen, niin ehtii hyvin käydä viikonloppuna rentoutumassa. Nyt takaisin auringon ääreen ja lopetan kesähöpinäni tähän❤️ Mukavaa päivää sinulle☀️

white & black - -

2 kommenttia “Ei kesä ole vielä ohi

  1. Just näin.Kesä ei todellakaan ole ohi,vaan elokuu parhaimpia loma/kesäkuita.Vaikka illat hämärtyy,ei tarkoita että kesä olisi ohi:D
    Kesä suomessa muutenkin lyhyt niin olisi aikas masentavaa,jos kesä loppuisi heinäkuuhun!
    Vaikka loma(minulla)ohi,niin kesä jatkuu ja helteetkin taas tulossa.Mukavaa KESÄN jatkoa!:)

    1. Niin samaa mieltä kanssasi! Lämmin kesä saisi meillä täällä Suomessa jatkua pidempään niin ei talvi tuntuisi niin älyttömän pitkältä. Olen aina ollut sitä mieltä että olen syntynyt väärään maahan ? On toki syksyssäkin hyvät puolensa, mutta vielä en halua puhua syksystä. Ihanaa ja toivottavasti lämmintä kesän jatkoa myös sinulle ❤️ Nautitaan elokuun kesäpäivistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *